chyba nawet nazwe wymyslala ta sama osoba, no i tu sie postaralili zeby dymac leszczy zgodnie z prawem:) chociaz zarzad i rewidenci sprawozdan za poprzednie lata w pierdlu powinni siedziec, biorac pod uwage jaka wartosc ksiegowa spolki potwierdzali a za ile poszly aktywa spolki i co zostalo:) no ale taki mamy klimat ...
całe to towarzystwo powinno dostac dozywotni zakaza dotykania sie do jakichkolwiek pieniedzy, łącznie z tymi które zgarniali przez tyle lat udajac że rzadza spółką. Defraudujac ogromne kwoty bez problemu pobierali przez lata kupę forsy, na która w żaden spoóśb nie zasłuzyli. Moim zdaniem powini ponieśc odpowiedzialnosc karną i po prostu powinno sie zbadac ich majątek. Nie moze byc tak, ze cwaniaczek nie znajacy sie na niczym, staje na czele firmy i zabawia sie w menagera marnujac przy tym tyle pieniedzy, które w wiekszosci beda spłacane jeszcze przez nasze dzieci. Won do uczciwej pracy wszelkiej maści nieudacznicy ,a złodzieje do pierdla, bo tam jest wasze miejsce ! Ciekaw jestem gdzie teraz zagrzewa stołeczki cała słynna trójka z towrzyszem benderem na czele. Ten kraj nigdy sie nie podniesie jeśli nie zrobi sie porządku z tego typu cwaniaczkami. Predzej małpa nie zrobi sobie krzywdy brzytwą...
sprzedaliście już swoje akcje , pytam starego akcjonariatu , ja wywaliłem je dosyć dawno jeszcze przed scaleniem oczywiście ze sporą stratą , ale jestem szczęśliwy ,że nie mam tego śmiecia , zenek to moja najwieksza wtopa na gpw , a Wy trzymacie się jeszcze złudzeń , pytam z ciekawości , bo sporo inteligentnych ludzi to trzymało i pisało tu fajne posty
To chyba po tych podejrzanych emisjach zostanie ci dokładnie 1 zł:) Ale nie przejmuj się, poprzedni zarząd i kilku ich znajomych mają się dobrze dzięki twojej inwestycji - za bezcen wyprzedane spółki... i posadki dobrze płatne nadal w nich pewnie mają:)
Przecież wielu co dostalo akcje z nowej emisji nie wiadomo za co i za ile teraz sie chca tego pozbyc. Nie sadze zeby to dalej spadalo choc bylem pewien ze spadnie po dopuszczeniu nowych. Nie laczcie skaystona i zenka z mdi. to calkiem nowe rozdanie gdzie nie ma miejsca na takich chochsztaplerow jak Bender.