Bo korekcie i tak bomba, kupić i czekać na wzrost, wyniki 17,08 a ostatni motor Duon i tak nie powiedział ostatniego słowa.... pozdrawiam zdrowo myslących
Marzenia ściętej głowy. To martwy papier. Może dopiero coś się ruszy gdy będzie wezwanie ale to może potrwać jeszcze ze dwa lata. Najlepiej do tego czasu zakopać papier. Jeśli ktoś lubi aktywny papier to niech tego nie kupuje bo jak się wycofują to później tyko kurs jest zwalany. Fundament y są super ale tu i tak to nic nie znaczy. Także dajcie spokój z tym wyliczaniem ile to jest warte. Zarząd wcale nie jest za interesowny tym aby tu jakaś płynność była. nie wiem po co taki papier jest notowany na GPW .
Wycena ok trzeba tylko urealnic rynkowo Backa i Monetie wiec amktywa wzroslyby do 8 pln ale i tal z Twojej wyceny wychodzi ze Capital dzis jest po taniosci Ostatnie dni przynosza dobre wiesci z Onico dobre wyniki Geko i na Duoniku robi sie ciekawie dla wytrwalych bedzie mega nagroda
to jest wycena na dziś, po cenach giełdowych, gdzie w raporcie za 3 kw, podano 3.90zł. Geko sie szybko rozwija i jak widac, dobra inwestycja, ktora z czasem da duzą wartość dodaną, i dywidendy (zysk na ten rok przewidywany 6,2mln, a CP ma 77% czyli 4 774 000zł z zysku) na zamówienia jak widać nie mogą narzekać i wciąż się rozwijają, co cieszy. ONICO sie rozwija i dobry okres dla tego rodzaju działalności, DUON po ostatnich raportach widać, że też jest w dużym kręgu zainteresowania. Bać-Pola nie uaktualniałem bo i tak nie trzeba aby zauważyć, ze CP jest niedoszacowany i ma perspektywę rosnącą. Bać Pol był kupowany 8 lat temu gdzie przychody miła ok 5 razy mniejsze niż dziś. nie chce hipotetyzować ile udziały w BaćPol i Monetia dziś są warte, wiec pozostawiam to nietknięte po cenach zakupu. Ja już swoje kupiłem i poczekam ile będzie trzeba, może dokupię jeszcze, może nie, nikogo nie zachęcam. Każdy ma swój rozum i każdy odpowiada sam za swoje inwestycje. pozdrawiam.