Nikogo pewnie nie bylo, jak zwykle zreszta ;-) Zawsze jest kupa gadki, porozumienia i ustawki a potem sie okazuje ze najwieksi krzykacze ,,nie mogli pojechac" :-)
właśnie, to może dowiemy się co się działo, czy jest to wiedza tajemna dla tych, którzy byli, bo jakieś takie wibracje w powietrzu odczuwam, sugerujecie co niektórzy, że byliście, więc może kilka słów sprzedacie innym, a nie zachowujecie się jak te zarządy, które o niczym nie informują
mogę tyle powiedzieć: zostało zawiązane porozumienie akcjonariuszy, które podejmuje wszelkie kroki, aby spółka nie została wykluczona z notowań na NC, niestety nie mogę wskazać progu - pomimo przesłania zawiadomienia (spółka, KNF) nie został opublikowany komunikat w tej sprawie co do walnego, do czasu oficjalnego komunikatu informacje te traktowane są jako poufne - do wiadomości uczestników i mocodawców.
Jeżeli lubisz słuchać bajek to powiem Ci , co usłyszałem w prywatnej rozmowie z bajkopisarzem H. K. przed walnym. Audytor został prawie wybrany. Prawie ma znaczyć, że umowa nie została podpisana. Minęły 24 godz. od walnego a komunikatu nie ma. Co to może oznaczać? Podobno wczoraj upłynęła kadencja władz spółki - Zarządu i R.N. Uważam, że nie ma co robić sobie nadziei. Dodam jeszcze, że nie jestem uczestnikiem porozumienia.
Dnia 2015-07-24 o godz. 17:14 ~pasza1 napisał(a): > Jeżeli lubisz słuchać bajek to powiem Ci , co usłyszałem w prywatnej rozmowie z bajkopisarzem > H. K. przed walnym. Audytor został prawie wybrany. Prawie ma znaczyć, że umowa nie została podpisana. > Minęły 24 godz. od walnego a komunikatu nie ma. Co to może oznaczać? Podobno wczoraj upłynęła kadencja władz spółki - Zarządu i R.N. Uważam, że nie ma co robić sobie nadziei. Dodam jeszcze, że nie jestem uczestnikiem porozumienia.
to prawie jak wszystkie infa nt. linii kredytowej, ze formalnosci juz prawie zalatwione. Kiedys prawie tak wiarygodnie brzmialo, ze prawie dalem sie zaladowac w bambuko i gdyby nie super inwestycja z lake w pierdziszewie (prawie przed otrzymaniem 200mln$?) to byc moze dzis bym z wami dyndal na haku.
Ja tez juz mam prawie gotowy wniosek do Prokuratury o zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa przeciwko H.Klubie i Zarzadowi. Czytalem co piszecie i moze nie wszystko wciaz wiemy ale miedzy wierszami mozna wyczytac, ze przelomu nie ma i poza zawiazanym Porozumieniem chyba nic sie nie wydarzylo. Czarno to widze, choc kibicuje chlopakom z Porozumienia.