Zamiast biadolić - Ci Panstwo ktorzy rzeczywiscie stracili w wyniku decyzji z ostatnich 3 miesiecy -opartych na ostatnich raportach i informacjach społki - złożcie skarge
Dnia 2015-07-22 o godz. 14:30 ~Gustaw napisał(a): > > http://akcjonariatobywatelski.pl/pl/centrum-edukacyjne/dodatki-w-prasie/88,Inwestorze-nie-jestes-sam.html > > Zamiast biadolić - Ci Panstwo ktorzy rzeczywiscie stracili w wyniku decyzji z ostatnich 3 miesiecy -opartych na ostatnich raportach i informacjach społki - złożcie skarge >
Nie żartuj nikt tego nie zrobi z drobnych dlatego tak to wszystko wygląda nie tylko na tej spółce, na wielu. Takich drobnych tutaj czy gdzie indziej jest spora ilość ale żeby zebrać się i zadziałać wspónie to zapomnij. Tak było i będzie.
Sądząc po obrotach z dni po informacji o wniosku o upadlosc a sprzed zawieszenia tzw drobni mogą mieć kilkanascie milionow akcji Tzw Prezes ma mniejszość Drobnica to ok 80%- w tym klika osob na kilkadziesiąt tysięcy złotych przy kursie 0,01 czyli to już nie drobnica nie trzebe skladac wspólnie Trzeba zlozyc zawiadomienie i skarge do odpowiednich urzedów sama opieszalosc (celowe niepublikowanie raportu) uniemozliwia sprzedaż makulatury Wniosek można zlozyc pisemnie i wyslac poczta lub e-mail
prostrze zadanie -naglosnic w mediach biznesowych (internet , tv... itd.) - przecież Pinokio wielokrotnie wystepowal i czarowal Wystarczy zrobc szum i reszta sama się nakreci
Zamiast biadolić - nie lepoiej zrobić kolo d... temu kudłatemu cwaniakowi????? choćby dla samej satysfakcji....i elementarnej sprawiedliwości społecznej (bo nie prawnej)
Ja jestem za i chętnie przeczytam link i coś zadziałem w tej sprawie. W tym momencie mam wrażenie, że prezes sika nam do talerza i ma to wszystko gdzieś i to mnie irytuje. Nawet nie pieniądze, które tracę, ale właśnie fakt bezkarności prezesa.
Dnia 2015-07-23 o godz. 09:41 ~Nicolek napisał(a): > Hmm... to już wiecie jak czuli i czują się byli pracownicy ? Od dawna ostrzegali a Wy tylko ich wyśmiewaliście.
hahah personel rozczula się na forum giełdy, idzie się uśmiać, w kazdej firmie dymają się takich jak xxx czy podobnych. Przed czym ostrzegaliście, spółka była grana kilka razy, kasy szło zarobić sporo a wy ostrzegacie kogo, zarabiacie krocie na gpw że tak ostrzegacie, eksperci hahaha. To są walory śmieciowe i gra się gdy leci , na new connect pełno tego i takich płaczliwych pracowników. Ta spółka w porównaniu z innymi to ideał , popatrz co się wyprawia na NC. Śmiecia grają to sie gra i tyle a co on robi i cosię dziej to nie istotne. Personel a skąd wiecie że to już nie będzie grane a może was ktoś zaskoczy ?
On dobrze kombinuje, takich cwaniaków co składali wnioski było pełno giełdzie. Akcje na pewno posiada bo przed wnioskiem by ich nie opchnął. Teraz czeka i liczy że mu przejdzie. Ciekawe c zrobi gdy mu odrzucą :)
hehe, łudzisz sie że w spółce coś zostawił prezes ? stoliki i krzesła ? no gotówki na kontach sie nie należy spodziewac skoro one od lat sa pozajmowane przez komorników. Gier sprzedawac sie nie da bo licencje są nieopłacone. Także good luck have fun ;)
Dnia 2015-07-24 o godz. 19:06 ~xxx napisał(a): > hehe, łudzisz sie że w spółce coś zostawił prezes ? stoliki i krzesła ? no gotówki na kontach sie nie należy spodziewac skoro one od lat sa pozajmowane przez komorników. Gier sprzedawac sie nie da bo licencje są nieopłacone. Także good luck have fun ;)
Zdrowy jesteś, masz obsesje na punkcie tej spółki , ja cię człowieku tylko informuje jak działa tns bo nie masz pojęcia zielonego a co robi spółka i ten cały wasz prezes to mnie najmniej obchodzi, pewnie kasę wyprowadził a nawet nie wiecie. Prawda jest taka że on śmieje się wszystkim w twarz a wy biadolicie na forum.
a mnie nie interesuje co powinien a czego niepowinien, ja ci mówie z kim gadałem i co wiem ;) tyle. Sobie dyskutujemy fajnie jest :) A tobie chyba puszczają nerwy, co cie tak stresuje kolego ? :) Może jakaś melisa chociaż ? :)