• Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~Gustaw [78.133.214.*]

http://akcjonariatobywatelski.pl/pl/centrum-edukacyjne/dodatki-w-prasie/88,Inwestorze-nie-jestes-sam.html

Zamiast biadolić - Ci Panstwo ktorzy rzeczywiscie stracili w wyniku decyzji z ostatnich 3 miesiecy -opartych na ostatnich raportach i informacjach społki - złożcie skarge

• Re: Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~Tomek [183.245.77.*]
    Dnia 2015-07-22 o godz. 14:30 ~Gustaw napisał(a):
    >
    > http://akcjonariatobywatelski.pl/pl/centrum-edukacyjne/dodatki-w-prasie/88,Inwestorze-nie-jestes-sam.html
    >
    > Zamiast biadolić - Ci Panstwo ktorzy rzeczywiscie stracili w wyniku decyzji z ostatnich 3 miesiecy -opartych na ostatnich raportach i informacjach społki - złożcie skarge
    >

Nie żartuj nikt tego nie zrobi z drobnych dlatego tak to wszystko wygląda nie tylko na tej spółce, na wielu. Takich drobnych tutaj czy gdzie indziej jest spora ilość ale żeby zebrać się i zadziałać wspónie to zapomnij. Tak było i będzie.

netevent.pl/artykuly/29-prawa-drobnych-akcjonariuszy
  • Re: Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~Gonzo [83.242.77.*]
    Sądząc po obrotach z dni po informacji o wniosku o upadlosc a sprzed zawieszenia tzw drobni mogą mieć kilkanascie milionow akcji
    Tzw Prezes ma mniejszość
    Drobnica to ok 80%- w  tym klika osob na kilkadziesiąt tysięcy złotych przy kursie 0,01
    czyli to już nie drobnica
    nie trzebe skladac wspólnie
    Trzeba zlozyc zawiadomienie i skarge do odpowiednich urzedów
    sama opieszalosc (celowe niepublikowanie raportu) uniemozliwia sprzedaż makulatury
    Wniosek można zlozyc pisemnie i wyslac poczta lub e-mail

prostrze zadanie
    -naglosnic w mediach biznesowych (internet , tv... itd.)  - przecież Pinokio wielokrotnie wystepowal i czarowal
    Wystarczy zrobc szum i reszta sama się nakreci

Zamiast biadolić - nie lepoiej zrobić kolo d... temu kudłatemu cwaniakowi?????
    choćby dla samej satysfakcji....i elementarnej sprawiedliwości społecznej (bo nie prawnej)

• Re: Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~kumi [93.95.90.*]
    Ja jestem za i chętnie przeczytam link i coś zadziałem w tej sprawie. W tym momencie mam wrażenie, że prezes sika nam do talerza i ma to wszystko gdzieś i to mnie irytuje. Nawet nie pieniądze, które tracę, ale właśnie fakt bezkarności prezesa.
  • Re: Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~Nicolek [94.141.130.*]
    Hmm... to już wiecie jak czuli i czują się byli pracownicy ? Od dawna ostrzegali a Wy tylko ich wyśmiewaliście.
  • Re: Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~Tomek [37.187.101.*]
    Dnia 2015-07-23 o godz. 09:41 ~Nicolek napisał(a):
    > Hmm... to już wiecie jak czuli i czują się byli pracownicy ? Od dawna ostrzegali a Wy tylko ich wyśmiewaliście.

hahah personel rozczula się na forum giełdy, idzie się uśmiać, w kazdej firmie dymają się takich jak xxx czy podobnych.
    Przed czym ostrzegaliście, spółka była grana kilka razy, kasy szło zarobić sporo a wy ostrzegacie kogo, zarabiacie krocie na gpw że tak ostrzegacie, eksperci hahaha.
    To są walory śmieciowe i gra się gdy leci , na new connect pełno tego i takich płaczliwych pracowników. Ta spółka w porównaniu z innymi to ideał , popatrz co się wyprawia na NC. Śmiecia grają to sie gra i tyle a co on robi i cosię dziej to nie istotne.
    Personel a skąd wiecie że to już nie będzie grane a może was ktoś zaskoczy ?

• Re: Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~xxx [94.246.137.*]
    po co coś robic, gru by sam sie wypier... ;)
  • Re: Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~vbol [89.66.237.*]
    On dobrze kombinuje, takich cwaniaków co składali wnioski było pełno giełdzie. Akcje na pewno posiada bo przed wnioskiem by ich nie opchnął. Teraz czeka i liczy że mu przejdzie. Ciekawe c zrobi gdy mu odrzucą :)
  • Re: Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~bubu [178.42.199.*]
    Tomek, nie przyjmuj faktu, że ciebie jadą wszyscy w oko saurona za normę.
    ja tam gadałem ostatnio z tym zarządcą. spółka jest goła i wesoła.
  • Re: Inwestorze, nie jesteś sam Autor: ~tns [177.105.60.*]
    Dnia 2015-07-24 o godz. 17:19 ~xxx napisał(a):
    > ja tam gadałem ostatnio z tym zarządcą. spółka jest goła i wesoła.

TNS nie udziela takich informacji, nie zmyślaj.

hehe, łudzisz sie że w spółce coś zostawił prezes ? stoliki i krzesła ? no gotówki na kontach sie nie należy spodziewac skoro one od lat sa pozajmowane przez komorników. Gier sprzedawac sie nie da bo licencje są nieopłacone. Także good luck have fun ;)
    Dnia 2015-07-24 o godz. 19:06 ~xxx napisał(a):
    > hehe, łudzisz sie że w spółce coś zostawił prezes ? stoliki i krzesła ? no gotówki na kontach sie nie należy spodziewac skoro one od lat sa pozajmowane przez komorników. Gier sprzedawac sie nie da bo licencje są nieopłacone. Także good luck have fun ;)

Zdrowy jesteś, masz obsesje na punkcie tej spółki , ja cię człowieku tylko informuje jak działa tns bo nie masz pojęcia zielonego a co robi spółka i ten cały wasz prezes to mnie najmniej obchodzi, pewnie kasę wyprowadził a nawet nie wiecie.
    Prawda jest taka że on śmieje się wszystkim w twarz a wy biadolicie na forum.

a mnie nie interesuje co powinien a czego niepowinien, ja ci mówie z kim gadałem i co wiem ;) tyle. 
    Sobie dyskutujemy fajnie jest :) A tobie chyba puszczają nerwy, co cie tak stresuje kolego ? :) Może jakaś melisa chociaż ? :)
    Ja tylko cię informuje że zmyślasz że rozmawiałeś z nadzorcą
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.