Akurat siedzę jeszcze to odpiszę .. Dobrze prawi ten analityk,też widzę i uważam,ze kurs powinien oscylować pomiędzy 40- 50 zł.Tylko,tylko ,co to jest za giełda ?? Pusta szulernia,bez inwestorów i bez obrotu obrotu ::))) Została banda animatorów,sterowana przez banksterów. Programy przekładają akcje, robią lipny niby obrót,suwają zleceniami i niszczą,szlifują psychikę . Zdrowie jest ważniejsze,osobiście tego kuriozum juz nie obserwuję,ale czasem jeszcze wieczorem zajrzę. Dajcie spokój z tą szulernią,wyłączyć komputery na rok,dwa i poczekać.Dobrym przykładem jest Zetkama,zarobilem,chociaż ten gnój z BZ WBK męczył ponad 5lat... Pozdr.
zgadzam sie w 100% jesli decyzja UKS Rzeszow bedzie poytywna to ja widze minimum 30 pln a w perspektywie nawet 40 zyski siwetne jest szansa ze w tym roku bedzie zysk na akcje w ok 4-5pln,wiec dywidenda nawet 2 pln,tak wynika z tego co prezes wczesniej mowil...chyba ROPCZYCE beda mialy "swoje 5 minut" wkrotce czego Wam i sobie zycze:)
Ma zadanie trzymać kurs,to musi oddawać ,on ze stratami się nie liczy. To wyrażnie widać kursem ,transakcjami i zleceniami tasuje automat.To widać na wielu spólkach.
timofey zarzad nie kupuje bo nie moze jest okres zamkniety od 20 lipca do publikacji raportu za polrocze a ten moze byc swietny tak jak mowil prezes mozliwe 10 mln zysku po 6ciu miesiacach:) jesli trend sie utrzyma a nawet jeszcze wzmocni to bedziemy swiadkami hossy na ROPCZYCACH jakiej dawno nie bylo!!!
witam po dluzszym rozstaniu ze spolka postanowiłem wrocic do akcjonariatu i czekam sobie spokojnie,olo jesteś? xtb ty nadal wierzysz w spole podziwiam,wyniki i uks to będzie "rozgrywane" wierze w zmiane kodu na 3
widze magnetyzowy wrocil do akcjonariatu ropczyc to bedzie dobrze,dla mnie fundy powoli angazuja sie w spolke jest bardzo tania wskaznikowo , swietny wykres,perspektywa dywidendy rekordowo wysokiej i a decyzja us w rzeszowie juz dawno jest zdyskontowana nawet jesli bedzie negatywna paradoksalnie nie spadniemy tylko pojdziemy na polnoc,nic tylko uzbroic sie w cierpliowsc ale zminister finansow ma czas do ok 15 sierpnia na wydanie "decyzji" a kto wie czy wkrotce nie pojawi sie jakas rekomendacja z bardzo duza premia w stosunku do aktualnej ceny!