• Objęcie akcji A3 Autor: ~Inwestor [212.96.231.*]
    Jakiś znawca tematu wie, a może widział akta w KRS czy seria poszła za gotówkę czy przez kompensaty po zakupie mebli, udziałów w zoologach, czy innych super ważnych aktywów? Nie znalazłem nic na temat sposobu objęcia serii A3.
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~ABBA [31.1.182.*]
    Żarty kolego, żarty. Jaka gotówka. Zastanów się.
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~soros [188.146.85.*]
    No to niedługo się dowiemy jaka to firma ....... LLC hehe OBJĘŁA akcje. Ja ostawiam E...... LLC hehe. Tylko nie piszcie bzdur o gotówce hehehe
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~demot [89.70.66.*]
    No niestety o gotówce to raczej mowy nie będzie. Ciekawe w zamian za co obejmą akcje serii A3 - jaki myk teraz zastosują ??
    Ale bełkot w ostatnich infach. Kto "objął" emisję i "sprzedał" natychmiast Astorii i Q ...LLC ? Czy oni zawsze muszą stosować takich mentlik w rozliczeniach ???
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~123 [81.30.132.*]
    Jest więcej akcji ten bełkot to tylko zmniejszenie udziału procentowego w ogólnej liczbie posiadanych akcji. Wszystko logiczne.
    Przeczytaj dzisiejsze info. Astoria i Q LLC "kupiło" 700 kilo akcji od kogoś ...
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~mm [185.22.136.*]
    bedzie sie dzialo, tyle w temacie
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~soros [188.146.78.*]
    Oj taaak będzie się działo hehehe. Teraz będą mieli ponad 1 mln akcji za free do wysypania, bo chyba nie myślisz, że poszła tam jakaś gotówka hehehe. Ale robią was w Wojtka hehehe.
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~Krucik [108.163.182.*]
    Skąd wiesz, że akcje poszły za free? Widziałeś to gdzieś? Jeśli nie to nie pisz bzdur, proszę Cię.. Astoria od dawna posiada ich akcje. Było to kwestią czasu zanim dokupiliby kolejne akcje
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~greg [195.20.110.*]
    tak Krucik. Było to napisane. Tylko trzeba umieć czytać ze zrozumieniem (link na dole). Umową przedwstępna - AOS wykłada 7,5mln za sp zoo z kapitałem zakładowym 5tys zł.  której właściciel jest Astoria. Nagle astoria obejmuje akcje za 7,5mln od Equimaxx . Prawda jest taka, że nigdy w żadną stronę 7,5mln przelewem nie poszło, bo nigdy tych pieniędzy FIZYCZNIE w żadnych z tych firm nie było. Wiec odpowiedz sobie na pytanie jeszcze raz - Dostali za darmo czy zapłacili 7,5mln???

link
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~soros [188.146.41.*]
    Nieeeee Krucik ręce mi opadają. Szkoda marnować czasu na gadanie z tobą hehe.
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~abes [46.204.199.*]
    nie masz akcji, SIO!
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~soros [188.146.41.*]
    Co boli ze poleci na złotówkę hehe, ale jak pisałem ze akcje "obejmie" spółka na E .... LLC to Krucik kazał mi podać dowody mojego rozumowania hehe. Siedzcie dalej razem z Krucikiem hehehe.
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~123 [81.30.132.*]
    Narazie to te akcje są bezwartościowe... twoje mądrości na pewno wytłumaczą wielu jak zamienią te bezwartościowe akcje w gotówkę skoro nikt tego się nie chyta :-)
    Niestety ostatnie info o objęciu przez Exuimaxx akcji serii A3 zostało tak sformułowane, że nikt z nas nie wie czy akcje zostały objęte za gotówkę, czy za potrącenie wierzytelności. To jest robienie sobie jaj z małych inwestorów i nadaje się do KNF. Jedna wielka szulernia !!!!
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~greg [195.20.110.*]
    KNF nie zajmuje się NEW CONNECT. Dla tego Astoria jest tu gdzie jest i nie planuje przejścia na główny. Boi się pozwów, a działo by się duuuuzo
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~123 [89.68.48.*]
    KNF? Za odpowiednią sumę pieniędzy ta organizacja wypisuje cie z czarnej listy i to pokazuje czym ta organizacja jest. Aos macie kolejna okazję wyjść podstawówka wam obszerniejsze koszyki.
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~mm [185.22.136.*]
    jezeli jest tak zle to po co ktos kupuje
  • Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~b_u [95.160.99.*]
    Equimax sprzedał po za rynkiem 750 000 akcji A3
    http://newconnect.pl/?page=raporty_spolek_ESPI&ph_main_content_start=show&ph_main_content_id=66410
    Mnie zastanawia kto wciągnął 50 000 akcji w przedziale 3,05 2,50, bo to chyba ktoś kto ma czas i pieniądze skoro ustawiał kupno paczkami po 10 000.

• Re: Objęcie akcji A3 Autor: ~Krucik [108.163.182.*]
    Astoria nie przechodzi na GPW bo im się to nie opłaca. Zresztą, czy oni mają na chwilę obecną warunki, która pozwalają im, żeby przejść na główny?

Dzięki Soros ;) Zobaczymy kto wyjdzie na lepsze z AoS. Ja mimo twoich tez, posiedzę tutaj parę miesięcy ;)
[x]
PRIME -2,67% 1,46 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.