Jak już pisałem jedyne co spółka potrafi to drukowanie coraz to nowych obligacji ! Czy słyszał ktoś o nowych znaczących umowach ? Nie ? A o nowych obligacjach pewnie i owszem :)
czlowieku, wszyscy wiedza ze maja klopoty z plynnoscią i stad obligi a Ty jak nie masz zamiaru kupowac to po jaką ch...re tu siedzisz ? nic konkretnego jeszcz nigdy nie napisales tylko w kolko to samo i tak od miesiaca
chyba ze to Ty tak sobie skubiesz ponize 0,90 co ? i probujesz straszyc paru leszczyków
Nie straszę leszcza ani nie piszę peanów . Piszę obiektywnie aby przestrzec nowych, naiwnych . Zresztą spółka sama podała , że duże kontrakty nie dla niej , nie ta liga . Podobno aby nie tracić spółka zrezygnowała z dużych lukratywnych kontraktów na rzecz małych . Czy to nie jest czysta schizofrenia ? Czy warto w taką spółkę inwestować ??
Widzisz ...... i znowu to samo, wszyscy zainteresowani doskonale to wiedza a Ty powtarzasz sie n-ty raz krotka pilka - nie inwestuj w i3D ! Dla mnie to nie jest normalne nie chciec kupic akcji i jednoczesnie pilnowac forum i co kilka dni zakladac nowy dezawuujacy spolke watek..... To jest dopiero chore !!!!!!
3 wymiany postów i wiem z kim mam ( mialem ) do czynienia jak ktos wczesniej napisal: jestes zwykłym naganiaczem i tyle
Dlaczego usunięto mój wpis ? Napisałem prawdę gdy tymczasem ten pfuj..Piotr bezkarnie szkaluje spółkę na tym forum !! Co to ma być ? Ja się pytam jakim prawem ?