• Jaka spółka taki kurs ... Autor: ~Piotr [91.90.164.*]
    Jak ktoś już napisał,  omijać szerokim łukiem
  • skrzetne zbieranie Autor: ~Robert [95.40.255.*]
    ja tu widze cierpliwe odbieranie a wszystkie komentarze naganiajace na spadek zaczynaja dzialać na korzysc ich autorów
  • Re: skrzetne zbieranie Autor: ~Piotr [91.90.164.*]
    Jak już pisałem jedyne co spółka potrafi to drukowanie coraz to nowych obligacji !
    Czy słyszał ktoś o nowych znaczących umowach ? Nie ? A o nowych obligacjach pewnie i owszem :)
  • Re: skrzetne zbieranie Autor: ~Robert [95.40.255.*]
    czlowieku, wszyscy wiedza ze maja klopoty z plynnoscią i stad obligi a Ty jak nie masz zamiaru kupowac to po jaką ch...re tu siedzisz ? nic konkretnego jeszcz nigdy nie napisales tylko w kolko to samo i tak od miesiaca

chyba ze to Ty tak sobie skubiesz ponize 0,90 co ? i probujesz straszyc paru leszczyków

• Re: skrzetne zbieranie Autor: ~Piotr [83.7.230.*]
    Nie straszę leszcza ani nie piszę peanów . Piszę obiektywnie aby przestrzec nowych, naiwnych . Zresztą spółka sama podała , że duże kontrakty nie dla niej , nie ta liga . Podobno aby nie tracić spółka zrezygnowała z dużych lukratywnych kontraktów na rzecz małych . Czy to nie jest czysta schizofrenia ? Czy warto w taką spółkę inwestować ??
  • Re: skrzetne zbieranie Autor: ~Robert [95.40.255.*]
    Widzisz ...... i znowu to samo, wszyscy zainteresowani doskonale to wiedza a Ty powtarzasz sie n-ty raz
    krotka pilka - nie inwestuj w i3D !
    Dla mnie to nie jest normalne nie chciec kupic akcji i jednoczesnie pilnowac forum i co kilka dni zakladac nowy dezawuujacy spolke watek..... To jest dopiero chore !!!!!!

3 wymiany postów i wiem z kim mam ( mialem ) do czynienia
    jak ktos wczesniej napisal: jestes zwykłym naganiaczem i tyle

odpowiedzi nie oczekuje
    bez odbioru
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jaka spółka taki kurs ... Autor: ~załamany [83.30.240.*]
    Dlaczego usunięto mój wpis ? Napisałem prawdę gdy tymczasem ten pfuj..Piotr bezkarnie szkaluje spółkę na tym forum !!
    Co to ma być ? Ja się pytam jakim prawem ?
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.