Dnia 2015-07-20 o godz. 08:59 ~piotr123 napisał(a): > Witam mam pytanie jakie posiadacie inwestorzy pakiety akcji, pytam orientacyjnie i czy wybieracie się na walne ?
tak wybieramy sie ale do skupu makulatury-bo jak to zwykle bywa cos comialo rosnąć do nieba okazalo sie zwyklą piramidą finansową...
spokojnie , ja również nie jestem zadowolony z sytuacji ale taki jest rynek ja kupowałem w przedzaile 5-6,50 i czekam, jestem dobrej myśli że się wybije i to dość gwałtownie
piotrze... jak chcesz, zeby wybiło to musisz podbijać aby migało na zilono ;) to jest NC i tutaj grają emocje... postaw na Kupno 5000 szt po 5 zł i zbierz do 5,50 to zobaczysz co sie zacznie... tak dziala NC, jak jest duzo zlecen na K to kurs rosnie... Jak by teraz 10 osob postawilo kupno powyzej 5 zł na 1000 szt to jeszcze dzis kurs bylby w okolicach 6 zl
tylko na końcu ktos powie sprawdzam i sie zostanie z bezwartosciowym papierem na nie wiadomo jak długo,a powolnemu obsuwaniu sie kursu nie bedzie konca...
Nic nie gwarantuje zarobku, lecz to są dwie różne spółki Petrolinvest to spółka która sprzedawała marzenia a tu jest spółka ktora posiada udziały w spółkach które fizycznie istnieją
jaki ta spolka ma zysk netto? albo lepiej jaką dynamikę zysku netto? w razie ogólnego zalamania na gieldzie bal bym sie to miec bo do takich czysto spekulacyjnych spółek, nawet jak kryzys mija-kapital spekulacyjny juz nie powraca...ale kazdy ma swój rozum..
Piotr nie przejmuj się nim... daro to naganiacz na spadki, ktory zapewne chce taniej kupic... zauważ, ze dzis kurs zostal uwalony 10% tylko 5000 zl obrotu
Daro pytasz o dynamikę zysku. Proszę bardzo oto odpowiedź ze spółki:
"Przychody jednostkowe spółki w pierwszym kwartale 2015 roku narastająco, w stosunku do analogicznego okresu 2014r. ( I Q 2014) wzrosły o ponad 500%"
Spokojnie, ja się nikim nie przemuję :) Śmieszą mnie co niektóre wpisy. Myślę i jestem przekonany że to taki inwestor co ma pakiet akcji 100 za 500 pln i obrażony że nie rośnie . Wylewa swoje smutki i wieszczy teorie manipulacji kapitałem. Każdy odpowiedzialny jest za swoje decyzję i pieniądze w co i kiedy lokuje. Kolego "daro1975"myślę że szkoda Twojego czasu na tym forum skoro nie masz akcji i po wpisach nie masz zamiaru kupować to pytanie po co Twoje wpisy sory że tak piszę ale uważam takie wpisy jak Twoje za spam Tu . pozdarwiam i życzę miłego dnia
a czy ja kiedyś pisalem,ze na śmieciach nie mozna zarabiac-ale trzeba to robi umiejetnie i w odpowiednim momencie sie ulotnic,a nie wejsc w g....i udawac ze to rumianek...