Panie Krucik, prosimy o komentarz dot. zmian w zarządzie hehe. Na pewno podobnie jak uchwały WZA wpłyną pozytywnie na działania spółki hehehe. A wywalanie śmiecia trwa dalej hehehe. No i za kilka dni dowiemy się kto jest szczęśliwym posiadaczem 700 kilo akcji tego gniota hehehe. Na mój nos to spółka ma w nazwie LLC hehehe i wyłożyła myliony zielonych za perełke hehehe naiwniacy z was hehe.
Szczerze, ja dzisiaj wyszedłem ze spółki jak zobaczyłem kto jest nowym prezesem zarządu...chłopaczyna co był i jest w sumie przedstawicielem handlowym...porażka i to ma być szanująca się firma, czuje, że chyba poszło coś nie tak skoro 2 osoby z zarządu zrezygnowały jednocześnie...
No to już gumofilce tak nisko upadły, że na stanowisko prezia biorą przedstawicieli handlowych hahaha. I ta spółka ma sprzedawać na cały świat urządzenia okulistyczne hahaha. Gratulacje panie Prezesie, pewno zamienił Pan kierownicę i fotel w Seicencie na biurko i fotel skórzany w biurze hahaha.
A widzisz. Rok naganiania na forach Bankiera i ciepła posadka prezia zaklepana hehehe. No to panie preziu Krucik: "Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje Prezes ....." hehehe.
Oooo a skąd takie domysły? :D Przyznam, że fajnie byłoby być prezesem w spółce, ale mi niestety nie jest to dane ;)
Pytasz mnie o ocenę nowego zarządu? Nie oceniam, póki nie zobaczę po paru miesiącach efekty jakie z tego wyjdą. Nie przegapcie komunikatu o podwyższeniu kapitału zakładowego ;) https://www.bankier.pl/wiadomosc/ADVOCULAR-Rejestracja-podwyzszenia-kapitalu-zakladowego-Spolki-w-drodze-emisji-akcji-serii-A3-7270546.html