• Braster gorąca spolka Autor: kondzio4 [91.237.79.*]
    Poniżej trochę fachowego spojrzenia technicznego na papier, dla tych których nie interesują fundamenty i przyszłość tej spolki.

Braster jest spółką, której działalność będzie opierać się na produkcji rewolucyjnego narzędzia do diagnostyki onkologicznej piersi u kobiet, w postaci termograficznego testera BRASTER.
    link
    14% wzrosty przy lekko podwyższonych obrotach mogą wskazywać na potencjalnie bliski koniec 3 miesięcznej korekty. W szerszym bowiem spojrzeniu mamy do czynienia z trendem wzrostowym od prawie roku. Wczorajsze odbicie może być reakcją na kluczowe wsparcie w rejonie 12 zł, które wyznacza szczyt z listopada. Korekta miała dość łagodny charakter, dlatego zaryzykuję stwierdzenie, że wybicie wczorajszego maksimum może być początkiem kolejnej fali wzrostowej, która sięgałby przynajmniej poprzedniego szczytu w okolicy 24 zł. Kolejnym argumentem za końcem korekty jest długość jej trwania. Jeżeli nastąpi trwałe odbicie w górę to okaże się, że trzy ostatnie ruchu korekcyjne (oznaczone niebieskimi strzałkami) znosiły około 50-60% fali impulsu wzrostowego. O potencjalnych wzrostach, które nadeszły z niewielkim opóźnieniem, pisałem 9 grudnia ubiegłego roku.
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: kukubara [83.12.204.*]
    "fachowe spojrzenie" = belkot :)
    Takiego jezyka ucza na kursach dla inwestorow?

Rysunku tez? LOL
    Z kresek jeszcze pieniadze sie nie biora chyba, ze nazywasz sie Sasnal ;)

K.
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: ~cynik [91.145.155.*]
    Trzeba pamietac ze Braster na razie nic nie produkuje, sprzedaz ma rpuszyc jesienia przyszlego roku.
    To co moze teraz zachecic do wzrostow to fakt ze w transakcji pakietowej ktos zaplacil po 19,00 zl za akcje

Urok AT polega na tym, ze rozni ludzie moga "widziec" rozne rzeczy.
    Ja to widze tak - ewidentny trend spadkowy

link
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: ~Brastman [31.61.131.*]
    Pierdu pierdu a rynek i tak zrobi swoje :)))
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: ~Jasiu [78.11.118.*]
    Zależy jaki sobie przyjmiesz horyzont czasowy, oni przedstawili analizę od sierpnia 2014, a Ty od kwietnia 2015. Fakt jest taki, że mamy nowatorski produkt, który jest już na ukończeniu. Jest jeszcze spore ryzyko, że coś może pójść nie tak, może będą problemy z dopuszczeniem itd., ale spójrzcie na akcjonariat. Mamy tutaj ogromne zainteresowanie inwestorów finansowych, do tego Pan Wesołowski i możliwość dystrybucji testera przez Neucę. Sporo osób i podmiotów jest zobowiązanych umową lock-up do czerwca 2016, co jest kolejnym pozytywnym sygnałem. Warto poczekać, bo tutaj może być naprawdę ciekawie, chociaż może trochę bujać z racji niewielu akcji w obrocie.
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: ~cynik [91.145.155.*]
    Mam akcje Brastera i czekam spokojnie, ale na razie tak to widze jak na wykresie.
    Chcialbym sie pomylic czego i Tobie zycze :)
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: ~Jasiu [78.11.118.*]
    Czyli według Ciebie jesteśmy koło górnej bandy kanału spadkowego, a wiesz co oznacza jej przebicie.. :)
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    ruszamy :)
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: ~bolo [194.1.146.*]
    zaraz qqqqqqrwy z ukrytego sie ujawnią, spokojnie, i zjazd do 8 pln
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: ~piterka [87.205.43.*]
    Mam nadzieję, że masz rację i jeszcze uda mi się w podobnej cenie dokupić!
  • Re: Braster gorąca spolka Autor: ~bb [188.122.9.*]
    wasze marzenie!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.1.146.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.