Hej, pewnie o zwiększeniu zangażowania albo skup pod walne. Ja osobiście nie posiadam akcji na tyle aby się ilością chwalić ale znam osobę która posiada prawie już 3% kapitału spółki ps: to osoba która czasami udziela się na forum :)
Haha byl spokuj na papierze to sie zleciały dzieci i będą teraz naganiać na spadki... Kolega widze, ze juz pod rożnymi nickami pisze hahaha. Nawet nie wie, ze nikt nie ma tych akcji po 2 zl bo wisialo na widlach przez 3 dni otwarlo sie na chwile przed 4 zl a potem juz bylo 5 zl.... Idz kolego na inne forum i przestan robic z siebie idiote
Witam, jak widać od kilku sesji kurs się ustabilizował przy 5,xx nie widzę powodu do spadku , zakup akcji przez inwestora po cenie 20 zł. wskazuje że spółka ma "życie" i do tego rozszerza swoją działalność.Cena rynkowa do kapitalizacji daje wjazd spokojnie na min.9zł.na teraz bez rozszerzenia działalności , zaś po zmianie profilu........ sami sobie dopowiedzą niektórzy . Zgadzam się z kolegą że co niektórzy nie usilnie chcieli by cena wróciła do min, lecz zbyt silny jest opór. pozdrawiam wszystkich tych co płaczą o spadki i tych co widzą potencjał do wzrostu i są akcjonariuszami i liczą na sporą stopę wzrostu
A ja sprzedałem swoje akcje ze sporym zyskiem ponad 120% i uważam że spółka jest już stanowczo za droga .... no nie wiem zobaczymy za kilka tygodni kto miał racje.,,, no i ryzyko spadku na wykresach jest już ogromne.
Zgadzam sie, naganiaczy na spadki nie brakuje, nie jeden który sprzedał przy 6 z zyskiem znów marzy o spadkach. Btw Piotr123 to Ty czy kto? IP to samo...