• no i gdzie te infa?? Autor: ~kris [109.77.86.*]
    taka pereleczka, w locie 40 goszy a tu kiszona i powolny zjazd, az strach pomyslec co bedzie po raporcie, nowe minima????SyF!!!!
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: pablo7 [37.47.36.*]
    Dnia 2015-07-15 o godz. 12:48 ~kris napisał(a):
    > taka pereleczka, w locie 40 goszy a tu kiszona i powolny zjazd, az strach pomyslec co bedzie po raporcie, nowe minima????SyF!!!!

jakie infa w cuda wierzysz na topie sa teraz spolki cigames i cdprojekt pozdr

• Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~lilka [109.243.83.*]
    a ten mega obrót przy obecnym spadku to caly wasz? ;D
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~monika [83.30.202.*]
    Dnia 2015-07-15 o godz. 14:58 pablo7 napisał(a):
    > Dnia 2015-07-15 o godz. 12:48 ~kris napisał(a):
    > > taka pereleczka, w locie 40 goszy a tu kiszona i powolny zjazd, az strach pomyslec co bedzie po raporcie, nowe minima????SyF!!!!
    >
    > jakie infa w cuda wierzysz na topie sa teraz spolki cigames i cdprojekt pozdr
    >

I Mostostal warszawa. Pozdrawiam.
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~lilka [31.174.20.*]
    I Fluid ostatnio fajnie podskakiwał.
    Ten sam Fluid, który jeszcze kilka dni temu figurował u krisa jako "syf nad syfy" i boleści wielkie, a dziś jest u niego obiektem ochów i achów, co podpatrzeć można w shoutboxie na gpwatak.pl :)

Tak więc lamentami krisa nie ma się co przejmować, bo u niego każda spółka która nie idzie zgodnie z jego ścisle wyśrubowanymi oczekiwaniami to syf.

Syf i maskara :D
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.107.92.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.107.92.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~echo [213.238.85.*]
    Myślę Kris ,że używanie przez ciebie pewnych zwrotów czyni cię prostakiem. Waż słowa i nie rób z forum chlewu :(
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    kris,
    wskocz na forex, tam zarobisz bez czekania, nawet na spadkach, taka to machina :)
    Spróbujesz?
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~kris [93.107.92.*]
    towarzystwo wzajemnej adoracji, nie ma to jak pluc wam w twarz i sluchac waszych komentarzy ze deszcz pada, otworzcie wreszcie oczy, ty tez echo przyznaj ze nakupowalas akcji bo co ci super lilka zachecila
    Mam swój rozum i staram się podejmować obiektywne decyzje inwestorskie ,analizując poczynania spółki a nie wpisami na forum , bo większość z nich służy manipulacji.

Lilka mino ,że klacha jak przekupka przynajmniej jest pewna siebie i nikogo nie obraża, a ty jesteś zwykłym naganiaczyną o czym świadczy fakt ,że jak wczoraj kurs zjechał zaraz odświeżyłeś negatywny wątek i nadajesz ,że syf.

Pozdr. bez odbioru
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~kris [93.107.92.*]
    dla twojej wiadomosci napisaleem na odswiezonym juz watku, nie ja go odswiezylem, to tak w woli sprecyzowania sytuacji:)
    wiem wiem ciezko sie przyznac ze popelnilo sie blad:)
    Wiem ,że czekanie na info o poczynaniach Bim w kwestii zdobywania rynku jest trudne zwłaszcza jeśli niecierpliwi oddają akcje z lewej strony jednocześnie zaniżając kurs ,(to jest norma na NC)
    Jestem przekonana ,że jeśli spółka wprowadziła pierwsze produkty z serii Emollere i ma przygotowane już następne siedem, to jest to tylko kwestią czasu kiedy to stanie się faktem. Na to czekam .
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~lilka [109.243.90.*]
    ooooo... :(
    szkoda ze nie zdazylam przeczytac tych komplementow od krisa :D
    echo, co tam bylo dzis w repertuarze? byla "bladź", czy wymyslil juz cos świeżego? ;D

Nie przejmujcie sie krisem. Ja jestem przekupa, ale on to typowa babka-płaczka. W jakąkolwiek spolke wejdzie to wiecznie lament.
    Pluł sie do mnie, ze go nagonilam na CLC i musial potem wywalac syfa w cenie zakupu po 38gr. A wystarczylo troche poczekac i wywalilby niedawno grubo powyzej 50 gr.
    Pluł sie do mnie, ze go nagonilam na Fluida i sprzedal częsc swojego pakietu ze stratą po 0,8x zl, a wystarczylo troche poczekac i sprzedalby kilka dni temu powyzej 1 zl.

Taki typ. Nie rozumie, ze jak chce miec scisle okreslony zysk w scisle okreslonym czasie, to powinien sobie otworzyc porownywarke lokat bankowych a nie rachunek maklerski.
    Wszyscy wokolo sa winni tego, ze jego wymyslony plan na dana inwestycje nie idzie tak jak on sobie zalozyl. Smiech na sali. Maskara wręcz.

Naganiaczyno, jakbys byl na bieżąco z czytaniem wpisow echo, to wiedzialbys ze to babka z glowa na karku i duzo ci brakuje do jej wiedzy o gieldzie.
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~aaa [89.231.108.*]
    Mam takie wrażenie, że info będzie jakieś lada dzień nagle zakupy się rozpoczęły
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~damian [87.205.135.*]
    mam nadzieję ze kris już sprzedał to ,,badziewie''
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~kris [109.77.47.*]
    jeszcze nie bo mam troche wyzsza srenia ale spokojnie udlawicie sie moimi akcjami, a tak wogole nie musisz sie o mnie martwic
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~s2p [37.47.42.*]
    Kris. Daj nam przynajmniej znać, że zrzucasz jak już nadejdzie ten moment. Pzdr
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~damian [87.205.135.*]
    ja już tego nie rozumiem syf ,pracownikom nie płacą i ma iść jeszcze do góry ??:)
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~zdzicho [91.224.185.*]
    nie mam juz tu siły sprzedałem +1 grosz, przeniosłem sie na ADM- Admiral Boats,robi sie tam ciekawie ,chca wejsc na główny ,a musza zrobic kurs 0,70 zeta do konca sierpnia czyli jeszcze 100 procent
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~AT [37.47.34.*]
    Juz tu kiedyś był taki co pilnie sprzedał i przeniósł sie na Nicogames bo była okazja i miał być wystrzał, ale się zesrało i kisi się, wiec dzieki za takie porady.
  • Re: no i gdzie te infa?? Autor: ~lilka [31.174.10.*]
    AT - tutaj regularnie pojawia się też niejaki Karol. Przyjmuje on również nicki takie jak Andrew, Bojaźliwy lub Sceptyk.
    Ten to się już dorobił mylionów na Infra i na Hetanie :D
    Podobnie jak ten z Nicogames.

[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.