• czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~sie_pytam [87.205.100.*]
    w realu?
  • Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~artus41 [83.7.248.*]
    istnieć istnieje tylko zarządu nima towar w magazynach mają tylko poplombowany przez us teraz został powołany zarząd przymusowy do pełnienia obowiązków także niebawem będzie raport podany.
  • Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~łozap [109.173.169.*]
    raport o? znów czekacie widzę na jakieś bajeczki... czy jednak napiszą prawdę tym razem?... np o tym, że towar za 3 bańki, zaplombowany przez us, gnije na paletach w szczerym polu, bo wynajmujący magazyny się wnerwił i wystawił.... czy można tu dodawać fotki? chętnie bym wam to pokazał, ciekawsze niż raport.....

• Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~sie_pytam [193.59.32.*]
    nad tabelka do wpisu tekstu posta, po prawej stronie masz taki napis (podlinkowany): jak wstawic obrazek? wystarczy kliknac, zapoznac sie z trescia i w prosty sposob wstawic fotki.
  • Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~artus41 [83.30.133.*]
    łozap mołbyś mi wrzucić fotki na email prubuje coś działać mam ponad 5% udziału w demolen jestem z Bolesławca 
    bardzo by mi sie przydały te fotki będe jechał do zarządcy przymusowego z kancelari z poznania podam ci email jak coś wiesz pozatym to też dopisz autoland41@wp.pl z góry dzięki
  • Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~plastikowy_skrobak [178.159.163.*]
    To już koniec
  • Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~artus41 [83.7.245.*]
    łozap masz coś z tym zarządem demolenu wspólnego po co siejesz panike podajesz nieprawdziwe informacje rozmawiałem z syndykiem o tej sytułacji który potwierdził ze niema takiej sytułacji z towarem .
  • Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~Guru [213.158.221.*]
    Ciekawe gdzie Ty znalazles syndyka spolki Demolen jak nawet sad nie oglosil upadlosci.
    Dnia 2015-07-28 o godz. 20:29 ~artus41 napisał(a):
    > łozap masz coś z tym zarządem demolenu wspólnego po co siejesz panike podajesz nieprawdziwe informacje rozmawiałem z syndykiem o tej sytułacji który potwierdził ze niema takiej sytułacji z towarem .

nie rozumiem zupełnie Twojej wypowiedzi...... aaaa..... jakie to proste w sumie, bo - Twoim zdaniem - jeśli mam coś wspólnego z zarządem tej spółki, to wtedy podaję nieprawdziwe informacje..... no tak, masz takie właśnie doświadczenia pewnie.... przykro mi

ja prosty człowiek, nie mam tej przyjemności bycia w zarządzie tej perełki, więc ta informacja, niestety dla wielu, jest bardzo prawdziwa

Ps. dla niedowiarków, a może bardziej dla tych łatwowiernych.... hmmm....graczy giełdowych...., których zarządcy spółki wodzili za nosy jak dzieci

link

• Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~artus41 [83.26.40.*]
    ok łozap bez urazy jak to jest prawdziwe to trzeba ładować sie tam na nocnych zmianach usrednic lub odzyskać strate.
  • Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~Guru [91.58.130.*]
    A co z tym syndykiem? Orientuje sie moze ktos kiedy kurs może zostac odwieszony? Kto opublikuje raporty skoro główna księgowa już tam nie pracuje (info pewne uzyskane od pracownika jakis czas temu jak jeszcze odbierali telefony) Tez posiadam sporo papiera tylko jak sie teraz tego pobyc? Jesli ktos cos wie z góry dzięki
  • Re: czy ta spolka to jeszcze istnieje Autor: ~pytam_sie [193.59.32.*]
    za 3 tygodnie aut

http://www.newconnect.pl/pub/dokumenty_do_pobrania/uchwaly/Uch_738.pdf
    Dnia 2015-07-29 o godz. 20:31 ~artus41 napisał(a):
    > ok łozap bez urazy jak to jest prawdziwe to trzeba ładować sie tam na nocnych zmianach usrednic lub odzyskać strate.

bez urazy artus - ale prawda w oczy...

ładuj się, może jakiś wentylatorek na upalne dni wytargasz

link

[x]
DEMOLEN 50,00% 0,21 2015-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.