Z tego co widzę i czytam , to te 70 % przeterminowanych należności będą nie do ściągnięcia i podobno nie ma nowego prezesa a nawet kandydata gdyż nikt nie chce już babrać się w błocie , chciałbym się pozbyć już tych akcji
Czy nowi główni akcjonariusze kupując akcje spółki nie wiedzieli o należnościach przeterminowanych? Wydaje mi się, że znali sytuację finansową Abpol a jednak zdecydowali się zainwestować sporo kasy.
teraz powinni wymienić prezesa dadza mu góra 2 tygodnie. nie wiem jak zrobią z poprawa raportu ale tez trzeba to uporządkować no i od nowa z nowymi ludzmi przy sterach robić biznes.będzie dobrze.
Dnia 2015-07-15 o godz. 13:44 ~MagK napisał(a): > Dnia 2015-07-15 o godz. 13:38 ~Enigma napisał(a): > > Coś się zmienia na lepsze, dodzwoniłem się do osoby odpowiedzialnej za relacje z inwestorami. > > A dowiedziałeś się czegoś?
Zadano ci pytanie. Odpowiedz albo nie pisz głupot.
Dnia 2015-07-20 o godz. 17:39 ~nnn napisał(a): > To już 3 tygodnie jak nasze pieniądze nam nie służą.POLSKA GIEŁDA NAS NIE BRONI.Do kiedy będzie trwał ten marazm?