Tak jak pisalem juz wele tygodni temu spolka kupuje, sprzedaja fundy i tak bedzie do wyczerpania zapasow ..... zapasow gotowki w Sygnity. No a potem wiadomo, kasa pusta, trzeba emitowac obligacje...hmm dla fundow oczywiscie. I takim oto prostym sposobem wala spolke na 2 baty a my sie tylko mozemy przygladac. Gay to chlopiec Krauzego, Ryska znaczy sie. Bio-Technolog juz na Biotonie pokazal kunszt menagiera...czy ktos widzial profil Gay'a na Linkedin? Myslalem ze padne po przeczytaniu, no ciut nie Elon Musk. Wysle mu zaproszenie moze nie pogardzi znajomoscia z takim zerem jak ja :D
Co za brednie. 1. Leg Masson ma ponad 1mln akcji, Querqus ponad 0.5mln - w tym tempie to będą wychodzili przez kilka lat!!!! 2. A niby za co spółka miałaby kiedykolwiek wykupić te obligacje???? Chyba za uśmiech prezesa!!!!!
nie było mnie tu dwa lata. poziom debaty oraz kojarzenia podstaw znaczaco się obniżył vide poprzednie komentarze Katoo jest dyrektorem dyle Tantów pozdr H
Haymann, mam nadzieje ze dzsiaj kupiles pod korek...no bo wiadomo juz teraz bedzie tylko roslo. A teraz pytanie dla wszystkich nieumiejacych samodzielnie myslec: Jaki kurs bylby dziaisaj gdyby spolka nie kupowala pakietow wysylanych z fundow?.... To ze oni odzyskaja choc kilka baniek na calej operacji jest chyba lepsze niz stracic wszystko...a moze to tylko zanizanie przed odpalem?
Powinni dać prezesowi premie za dobre wyniki, odkąd jest to prawie każdy kwartał konczy na plusie no ale ze kurs leci z coraz to większą siłą w kierunku zero zł to już nie jego wina ;-)
Swiete slowa, policzcie ile zarobil Gay z gromadka lesnych dziadkow to wam sie klapki otworza. Nawet te akcje ktore kupowali znacznie wyzej to drobiazgi, drobne na fryzjera dla chlopca Gay'a.
Dnia 2015-07-08 o godz. 17:24 ~j23 napisał(a): > Powinni dać prezesowi premie za dobre wyniki, odkąd jest to prawie każdy kwartał konczy na plusie no ale ze kurs leci z coraz to większą siłą w kierunku zero zł to już nie jego wina ;-)
jaki kwartał na plusie? Przecież Sygnity ostatnie raporty to ma z 2013 roku, za 2014 raportu nawet rocznego nie ma, nie mówiąc o 1 kwartale 2015