• Zaniżają kurs Brastera Autor: ~Krzyś [193.108.194.*]

Ktoś specjalnie zaniża kursy żeby odebrać od małych. Tak mi się wydaje i to raczej widać. Ale fundusze na razie tego nie bronią może być kurs jeszcze niżej. Po prostu mała płynność bo chyba brak jest innych złych informacji. To lepiej było na New Connect. Pewnie gdzieś na dole pojawi się jakaś informacja i kurs mocno odbije. Brak obrony przez fundusze i mała płynność ale ludzie jak wierzycie w firmę to nie oddawajce tanich akcji spekulantom którzy mają jeszcze czas. Tu trzeba wytrzymać rok położyć i zapomnieć takie jest moje zdanie. Celowa zwałka aby nakupić taniej.  

• Re: Zaniżają kurs Brastera Autor: ~Henry [91.213.162.*]
    Próba wywołania strachu i odbieranie od małych, którzy nabrali papiera po 15zł podczas emisji, jeszcze trochę to potrwa pewnie.
  • Re: Zaniżają kurs Brastera Autor: daj_dolara [82.177.11.*]
    Też tak uważam, irytuje mnie tylko fakt, ze moje ponad 2500 tys akcji mogłem brać na takich poziomach, a nie za 15 zł ale najwazniejsze, aby wszystko szło zgodnie z planem, a wtedy te 2-3 zł na akcji naprawde nie zrobią mi różnicy.
  • Re: Zaniżają kurs Brastera Autor: kukubara [109.243.137.*]
    Kolego miliarder - nuacz sie pisac liczby :)

k
  • Re: Zaniżają kurs Brastera Autor: ~rix [83.9.129.*]
    Co się czepiasz, może ma ponad 2,5 miliona akcji tylko nie zdążył o tym powiadomić.
  • Re: Zaniżają kurs Brastera Autor: daj_dolara [176.115.85.*]
    Sorka za błąd ;)
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.