Było tanio , jaka jest wartość -nie mam pojęcia , polecam raport - dla mnie super . Nie będę opisywał co wygrzebałem , bo to nie ładnie naganiać Pozdrawiam .
aaa wygrzebałeś ale rodzynka z tylnej części ciała kiepski naganiaczu. masz akcje tego śmiecia i zostaniesz do końca z nimi bo NIKT ni odkupi ich od ciebie.
Miłego dnia
Pewnie że mam , mam je tak długo że mi wrosły w rachunek , i na pewno zostawię sobie 1 szt na pamiątkę , Z całym szacunkiem , więcej nie będę bzdur pisał . Nie zapominajmy że jesteśmy normalni -szanujmy się , '' cc ''
Widzę że tutaj ładnie akcje wyprute . Na REMEDIS się zaczyna mała zadymka.
Co tu jest kombinowane ?
Zwyczajne Walne Zgromadzenie postanawia zmienić Statut Spółki w ten sposób, że do §4 Statutu po punkcie 10 dodaje się następujące punkty: 11.Realizacja projektów budowlanych związanych ze wznoszeniem budynków - 41.10.Z; 12.Roboty budowlane związane ze wznoszeniem budynków mieszkalnych i niemieszkalnych - 41.20.Z; 13.Rozbiórka i burzenie obiektów budowlanych - 43.11.Z; 14.Sprzedaż hurtowa drewna, materiałów budowlanych i wyposażenia sanitarnego - 46.73.Z;
Do walnego już bliziutko , może coś się dowiemy szybciej .
Też już jestem na okręcie na resztę trzeba jeszcze poczekać , bieda w arkuszu i słabo sypiom.
Nie naganiaj na śmieciuch łobuzie . Ale perła to jest jak nic szkoda że tak późno odkryta . Rozrusza się samo . Saturn to załatwia po cichu swoje intereski , nie ładnie panowie , takiego tu widzę szykujecie rodzynka a dzielić się nie chceta .
Seba na razie trzeba ostrożnie bo się pozlatują głodne hieny . Papier lubi cisze
weź chłopie się ogarnij, poczytaj o upadłości i odratowaniu dodrukiem akcyjek 45 mln po 0,1 a potem o Saturnie TFI gdzie jest i z kim gra i za czyją kasę i jak PFH chciał zdjać z NC i wykupie akcji za jaką cenę. Tu będzie podobnie. Jak sypna to się nie pozbieracie.
dzięki to trzeba wiać na SKOTANA , ale co teraz skotanik porabia ,bo jak handlowałem dawno temu skotanem to wchodził w biopaliwa i ładną monetę kosztował . Stare czasy ,ale dzięki za zaproszenie .
po 2 złote kupywali a jak kończą? Przypomnę, że ten zapis wykupu od MEWA akcyjek to zapis ksiegowy po złotówce... Nie napalać się. FIZ póki co z nazwy jest ZAMKNIETYM Fun-dusz-em...Strachy na lachy. Jeden pracownik z REMEDIS...wyciagną kasę i cześć. Ja kiedyś brałem to powyżej 2 pln ;( nawet mnie nie ciągnie do ich machlojek. Wolę
seria C - subskrypcja prywatna 2007-11-211 275 000 2 550 000,000,502,005 775 000 2 887 500,00KDPW: KRS: GPW:2008-01-16 2008-02-28