• wbay Autor: ~andrzejinwestor123 [31.174.233.*]
    Witam zachęcam do zerknięcia na spółkę wbay, i zapoznania się z komunikatami o przejęciach do tego dochodzi piękny wzrost.
    Osobiście przeniosłem kapitał z Prime S.A. do Wbay S.A.jak na razie nie widzę fali wzrostu na Prime S.A., zaś na Wbay........ zerknijcie sami
    pozdrawiam Andrzej
  • Re: wbay Autor: ~stary [62.182.146.*]
    tu zbieramy  papier 
  • Re: wbay Autor: ~andrzejinwestor123 [31.174.233.*]
    oczywiście życzę sporych zysków ,choć nie widzę zbierania papieru lecz brak apetytu na popyt (patrz ilość operacji i wolumen) - ja na razie przeszedłem na Wbay
    pozdrawiam
  • Re: wbay Autor: ~dzeku [79.186.64.*]
    pisze jako posiadacz obydwu spółek.
    Wbay musi się trochę ostudzić (schłodzić wskaźniki)
    2-4 dni wystarczą.
    Natomiast tutaj już takie cyrki odchodzą (spojrzałem dzisiaj na notowania prime po 12 , aż się uśmiałem.
    Stragan z pietruszką, o tej porze ma większy obrót.
    Tak dalej trzymać chłopcy.
    Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy obydwu spółek.
  • Re: wbay Autor: ~piotr123 [89.68.247.*]
    hejka , ja też ostatnio sprzedałem w okolicach 40zł, i przeniosłem się na wbay ma spółka potencjał jak widać:)
  • Re: wbay Autor: ~mike [81.18.207.*]
    dzis okazja na dobranie tez wbay w okolicach 6 zł

• Re: wbay Autor: ~Kenny [77.65.84.*]
    to sobie dobireaj z obrotem poniżej 3K !! i nie klep tu wypocin.

• Re: wbay Autor: ~Erni [77.79.210.*]
    Kto chce grać w krótkim terminie to niech se idzie gdzie indziej. Prime to temat długoterminowy. Duzi się zapakowali i nie bawią się mini spekułę tylko robią kopalnię. Spółka zrobiła emisję i ma kasę na koncie. Teraz trzeba poczekać i kibicować żeby projekt wypalił, to za rok będzie 500 zł.

• Re: wbay Autor: ~xXx [157.158.188.*]
    hahahaaha teraz toś mnie rozwalił.. rozumiem, że optymizm.. że wzrost, ale to juz jest surrealizm :- )
  • Re: wbay Autor: ~mike [81.18.207.*]
    Panie Andrzeju dobiera Pan WBAY dzis ? jest przecena, skoro inwestor bral po 20 zl to mega okazja

• Re: wbay Autor: ~andrzejinwestor123 [89.68.247.*]
    Witam, dzięki "mike" za podpowiedz ja dobieram stopniowo bo widzę że wielu jest co oddają chyba poniżej ceny zakupu :)
  • Re: wbay Autor: ~tty [31.61.131.*]
    Andrzej co ty zakochales sie wbay
[x]
EMTASIA -17,65% 33,90 2022-07-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.