Witam zachęcam do zerknięcia na spółkę wbay, i zapoznania się z komunikatami o przejęciach do tego dochodzi piękny wzrost. Osobiście przeniosłem kapitał z Prime S.A. do Wbay S.A.jak na razie nie widzę fali wzrostu na Prime S.A., zaś na Wbay........ zerknijcie sami pozdrawiam Andrzej
oczywiście życzę sporych zysków ,choć nie widzę zbierania papieru lecz brak apetytu na popyt (patrz ilość operacji i wolumen) - ja na razie przeszedłem na Wbay pozdrawiam
pisze jako posiadacz obydwu spółek. Wbay musi się trochę ostudzić (schłodzić wskaźniki) 2-4 dni wystarczą. Natomiast tutaj już takie cyrki odchodzą (spojrzałem dzisiaj na notowania prime po 12 , aż się uśmiałem. Stragan z pietruszką, o tej porze ma większy obrót. Tak dalej trzymać chłopcy. Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy obydwu spółek.
Kto chce grać w krótkim terminie to niech se idzie gdzie indziej. Prime to temat długoterminowy. Duzi się zapakowali i nie bawią się mini spekułę tylko robią kopalnię. Spółka zrobiła emisję i ma kasę na koncie. Teraz trzeba poczekać i kibicować żeby projekt wypalił, to za rok będzie 500 zł.