Jak może być obrót na spółce której już nie ma? Sorry, nie rozumiem obecności na tym forum, myślałem, że już tu nikogo nie ma. Wypadłem z tego tematu w styczniu i jestem zaskoczony aktualną obecnością znanych forumowiczów. Szkoda tej spółki a prezes powinien siedzieć za defraudacje. Do dzisiaj szlag mnie trafia, że dałem się oszukać temu draniowi. Pozdrawiam i szczerze współczuję, sobie i innym oszukanym. Radzę poczytać o URS, siedzę tam od trzech tygodni.
Kopaczewski to zlodziej jawnie oszukiwal akcjonariuszy przedstawiajac spolke w dobrej kondycji i ukrywajac mozliwe problemy finansowe o ktorych napewno wiedzial wpychal akcje w rynek, ma on jakis majatek? skoro on okradl to teraz trzeba jego obrabac takie prawo natury
jeśli masz na to jakiekolwiek dowody to dawaj, pojdziemy razem z prawnikiem
sytuacja nie jest jeszcze do końca przesadzona, czasami na etapie licytacji dzieja się przedziwne rzeczy- to była niezła firma- wycena majątku to nie jest nauka scisla- ciagle mnie zastanawia dlaczego ktoś tyle nabrał akcji, choć wiadomo było ze działalność już nie będzie prowadzona na pewno nie jest to Uboatline- bo tam gość to zrobił kompletnie po chamsku i naprawdę nic nie zostało
Hej, Jak ktos zauwazyl caly czas pewna osoba, badz osoby pakują akcje do wora. Wczesniej bylo info o zwiekszeniu zaangazowania. Coś czuje ze bedzie tutaj kombinacja. Zobaczymy. Jak cos swoj pakiet po jakies 4 grosze trzymam:P
cały czas skupuja . zoabczymy czy za kilka miesiacy spółka zniknie i twoej akcje znikna czy coś wiecej się wydarzy pzred terminem końcowym - czytaj wyrejsetrowania spółki w sądzie. mnie zastanawia co robi imperia?
To juz moja sprawa co sie stanie z moimi akcjami. Dziele sie tylko swoimi spostrzeżeniami, które należą do faktów. Ty kolego lepiej naucz sie pisac po polsku...