• Kontynuacja spadków Autor: ~Ja [164.126.103.*]
    kurs dolara rośnie bo złotówka traci w związku z sytuacją w Grecji. Popytu nie ma, a przyszłość w czarnych barwach..
  • Re: Kontynuacja spadków Autor: ~arek [46.112.77.*]
    No ostatnio taki arkusz k/s widzialem tutaj jak sie kulalo w okolicach 1,2-1,3. Nawet zaufanie do Spolki i zainteresowanie jest podobne - zerowe. Niby nikt nie chce kupic, ale nikt tez nie chce pilnie (taniej) sprzedac - pewnie glownie z obawy, ze spowoduje kolejna lawine sprzedajac raptem kilkanascie tysi. -50% w trzy miechy, nawet najgorsze smieci na GPW nie moga sie pochwalic takim rezultatem. Optymizmu nie ma tu nawet w najglebszej kieszeni - to dla mnie znak, ze czas baczniej sie przygladac spolce - (przygladac, nie kupowac :P).
  • Re: Kontynuacja spadków Autor: ~Ty [83.6.184.*]
    Scenario jest rozpisany na długo na przód dlatego nie sprzedaja
  • Re: Kontynuacja spadków Autor: ~inwestor [188.146.57.*]
    Trzeba być niezłym desperatem żeby sprzedawać naganiaczom na spadki po takim kursie
  • Re: Kontynuacja spadków Autor: ~arek [46.112.77.*]
    Czytalem podobne rzeczy jak spadlo na 5,8 po wynikach w marcu... :). Przy takich dynamicznych spadkach zawsze jest gdzies dno nie bylo na 5,8 i twierdzenie, ze na pewno jest w okolicach 3,8 byloby naganianiem na wzrosty. Prawda jest taka, ze dno to na razie jest PR i zarzadzanie spolka... a najbardziej dostaja po tylku za to ich wierni akolici trzymajacy akcje, a nie tacy jak ja przygladajacy sie z boku :).
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.