3. Porozumienie Jarosław Sosiński & Robert Śleszyński 326 280 5,14%
Reszty nie wymieniam - bo to akcje zarządu, Pawlikowskiego, Altusa TFI albo tych cypryjskich spółekktóre pojawiają się tam gdzie Pawlikowski albo Altus TFI
Wymieniona przeze mnie trójka akcjonariuszy kupiła łącznie ponad 25% akcji
Pozostali czyli Free Float mają ponad 2 mln akcji czyli ponad 31%
Wszyscy straciliśmy co najmniej 50% a niektórzy nawet 90%
I siedzimy cicho na dupie i nic nie robimy
Razem mamy co najmniej 55% akcji
To nie my - drobnica - powinnismy ogranizować samoobronę ale Wy !!!
Dajcie głos w sprawie - idżcie do mediów... do KNF (ale z mediami) zawołajcie SII i inne organizacje...
Bo jak na razie o sprawie mówi tylko Magk i Ja - a dwóch czy trzech od czasu do czasu robi przemądre uwagi insiderskie. Kim jest Pawlikowski i Jędras ???
Tak poważna instytucja jak TFI Altus SA - której chyba powinno zależeć na zaufaniu potencjalnych klientów - też powinna być zainteresowana transparentnością swoich działań i wyjaśnieniem co dzieje sie w spółce w której była do niedawna głównym akcjonariuszem Inaczej organizacje inwestorskie i konsumenckie powinny poinformować o ryzyku jakie wiąże się z inwestowaniem w Altus TFI SA
ja tez mam akcje, nie jestem insiderem, przestałem się odzywać, bo nie widzę żadnego efektu z naszych wypowiedzi. Czekam tez właśnie na jakieś ruchy ze strony większych i dziwie się ze zachowują się oni jak oszołomy, a może maja w tym jakiś interes, nie wiem. Może czas najwyższy , by się zrzeszyć, mam na myśli cześć z nas- free float, i zażądać z pomocą SII zwołania NWZA, na którym dokonano by wybrania władz.
może po to zrzeszyli się ci dwaj ostatni akcjonariusze, żeby mieć wpływ na rozwój sytuacji i popsuć Pawlikowskiemu i jego zgrai szyki. Razem z Avanu i Ipmera maja już wiele do powiedzenia. Jak cos my im pomożemy.
Czekajmy na wyniki, obserwacji i konkraktów powinien byc przyszwoity zysk i dywidenda. Mam wrazenie, że spacjalnie zaniżono kures aby skupili znajomi jak najwiecej akcji celem powrotu do prawdziwej wartości. Szacuje ze to przedział 1-2 zł Szkoda , że spółka nie podała nowego adresu do wiadomości. Dziwię się ze KNF nienakałda kar.