Nigdy nic Nie wiadomo wyniki wazne a kiedy trend sie zmieni? Moze za 2 kwartal jak nesa dobre, Ja mysle dokupic z 1000 akcji Ale Jakby zeszlo do 1.85 @
moim zdaniem będzie 2,5 przy najbliższych wynikach, w GK są pieniądze co widać choćby po tym że COIG kupił obligacje Wasko! do przyszłego roku będą spływać płatności za ITS Wrocław a w 3 q powinni zakończyć budowy sspw w świętokrzyskim i podlaskim! ....pytanie co dalej czy będą kolejne konkretne przetargi dla Wasko?! Bo na razie to tylko drobnica...
tutaj do raportu półrocznego nic nie będzie działo się.... Proponuję to zajrzeć gdy przedstawią raport wyniki będą dobre to i cena podskoczy no i czekamy na większe zamówienia (one ogólnie są tylko WASKO nie podaje wartości), kiedyś podawali ceny bo wygrywali przetargi publiczne i można było się dowiedzieć a przy roztrzygnięciach prywatnych są tajemnicą.
jeszcze dwa lata i będzie i będzie święto dekada spadków spółki wasko ,można sprawdzić na wykresie tygodniowym ,trend spadkowy nabrał tempa ,spółka mając dobre fundamenty jest trupem GPW
po prostu nie ma popytu... grecja, wakacje, brak info... nie róbcie w gacie tylko kupujcie jak jest promocja, ja dokupiłem po ok 1,9zł i jeszcze dokupię ale jak wrócę z wakacji... zapominacie chyba ze 10mln zysku netto było w samym 1q więc liczę że >20mln zysku netto będzie w całym roku... ps część inwestorów pewnie ucieka z małych sp na misie które można tanio kupić dzięki greckim obibokom