• Nowe życie społki !!! Autor: ~mike [81.18.207.*]
    ktos ladnie zbiera papier z ulicy

• Re: Nowe życie społki !!! Autor: ~kostucha [193.59.32.*]
    albo ubiera przed ostatnim namaszczeniem
  • Re: Nowe życie społki !!! Autor: ~ten [195.8.99.*]
    nazbierał i teraz myśli ze za chwilę sprzeda te 220k po 0,08 heh
  • Re: Nowe życie społki !!! Autor: ~ten [195.8.99.*]
    Do tego co nakupił ode mnie tyle dziś, nie chciałeś mi pozwolić aby przejść wyżej z kursem to teraz się wypchaj!!! Ja już nie mam papiera a i tak jestem na plusie. Przeproś teraz innych, że już nie wyjdą z tego papieru zarobieni. W poniedziałek nie będzie raportu i notowania zostaną zawieszone w ciągu przyszłego tygodnia. Ponadto będzie za pewno będzie ogłoszona upadłość i dupa amen kaplica.
  • Re: Nowe życie społki !!! Autor: ~kostucha [193.59.32.*]
    Dnia 2015-07-01 o godz. 15:26 ~ten napisał(a):
    > Do tego co nakupił ode mnie tyle dziś, nie chciałeś mi pozwolić aby przejść wyżej z kursem to teraz się wypchaj!!! Ja już nie mam papiera a i tak jestem na plusie. Przeproś teraz innych, że już nie wyjdą z tego papieru zarobieni. W poniedziałek nie będzie raportu i notowania zostaną zawieszone w ciągu przyszłego tygodnia. Ponadto będzie za pewno będzie ogłoszona upadłość i dupa amen kaplica.

i slowo cialem sie stalo...

• Re: ... Autor: ~mike [81.18.207.*]
    a myslalem ze nowemu prezesowie zalezy na wyprowadzeniu spolki na prostą....
  • Re: ... Autor: ~ninjownia [85.221.254.*]
    Jak do niedzieli 23.59.59s raportu nie bedzie to zrozumiem Twoj wpis. Ale dlaczego juz go zamiesciles to akurat pojac nie moge. A inna sprawa jest taka-wszystko da sie wyprostowac POD WARUNKIEM,ze nie zostalo zbyt mocno skrzywione no i ,ze oczywiscie chce sie to zrobic(bo to wcale tez nie takie oczywiste). Wg.mnie zasadne sa conajmniej dwa pytania;
    1-jak mocno (tak na prawde) uboata skrzywil mormon ?
    2-czy Urbanowicz rzeczywiscie przyszedl cos naprawiac, czy tylko posprzatac po kolegach ,a na dobranoc powiedziec : no coz probowalem.
    ps. nie mial bym watpliwosci gdyby w inny sposob nabyl swoj pakiet,a tak jest jak jest czyli mormon>stonoga>Urbanowicz -transakcje na tyle niejasne, ze wszystkuego mozna sie spodziewac. Jak zwykle niezawodny czas odpowie na powyzsze.

• Re: ... Autor: ~hitman [89.229.117.*]
    Po zawieszeniu ostre zbieranie było 8-13 gr, potem duże wymiany i zbicie kursu na 5 gr po czym zebranie kilkona ruchami do 9 gr. Jak dla mnie to zabawa jeszcze się nie skończyła i 15 gr be bardzo prawdopodobne.
  • Re: ... Autor: ~Tom [83.10.153.*]
    w poniedzialek info ze odwieszaja i od wtorku jazda powyzej 10 gr
  • Re: Nowe życie społki !!! Autor: ~hmmm [88.199.56.*]
    Jaja sobie robicie? UBT nie spłacił obligacji za kilka milionów, akcjonariusze przy likwidacji są ZA obligatoriuszami.
  • Re: Nowe życie społki !!! Autor: ~xyz [37.30.98.*]
    świr jesteś?
    bankrut , kto odda długi obligacyjne,
    masz kilka baniek zaskurniaków?
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.