• kiedy kupić? Autor: ~niewiedzący [81.190.175.*]
    Mam problem - chciałbym kupić parę monet, ale nie wiem kiedy to zrobić? Byłaby to inwestycja na zasadzie długoterminowej.

Zdaję sobię z tego sprawę że sytuacja jest trudna i ciężko cokolwiek przewidywać z uwagi na Grecję, sytuację w EU, giełdę w Chinach i działania FEDu, ale może Wy na podstawie wykresu coś tam się domyślacie jak potoczy się kurs złota?

Cena obecna nie jest zła ale mam podejrzenia że do 1000 spadnie choć to tylko jak wróżenie z fusów....

Drugie pytanie to złoto czy może jednak srebro?
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~cham [93.137.221.*]
    żonie kup kwiaty zamiast tracić pieniądze i czas
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~qwe [95.48.108.*]
    Dobrze radisz trolowi
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~EkspertKurowski [91.234.112.*]
    Jak sam napisałeś takie przewidywanie to trochę wróżenie z fusów. Mimo wszystko da się przewidzieć trendy, jednak nie sądziłbym, że ktoś da ci jednoznaczną odpowiedź czy to teraz jest najlepszy czas.
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~Leszek [91.234.112.*]
    Ja celowałbym w złoto. Sam posiadam kilka złotych monet ze zlotej-uncji i bardzo je lubię. Ogólnie jestem fanem monet, według mnie prezentują się o wiele lepiej niż sztabki i mam wrażenie, że łatwiej je sprzedać.
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~Krystian [188.33.142.*]
    Czy tutaj jest jakiś admin, który kasowałby takie spamerskie gówna? To jest forum czy portal reklamowy?
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~WERY [37.47.40.*]
    CHYBA DOCHODZI
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~WER [37.47.38.*]
    chyba jednak, nie
  • Re: kiedy kupić? Autor: ekspert_kurowski [81.190.130.*]
    Teraz jest dobry moment na inwestycję. Jednak wybierając pomiędzy złotem i srebrem rozsądniej będzie wybrać złoto.
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~Krupiarz [87.207.56.*]
    Jeśli w Twoim przypadku jest to inwestycja z zamiarem długoterminowym, tymbardziej nie powinieneś zwlekać, bo nikt nie wie czy obecna cena nie będzie jedną z najniższych. Ja zainwestowałem również długoterminowo z myśla o emeryturze. Skorzystałem z programu emerytura na zlotatarcza.com inwestujac czesc swoim oszczednosci i robie to wciąż, kiedy tylko mam większy przyplyw gotowki. Dla mnie warto poniewaz chce zyc godnie i podrozowac na emeryturze i jeszcze mam sily na zarabianie sporych pieniedzy, Pozdrawiam
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~xd [62.198.247.*]
    Dnia 2016-03-29 o godz. 20:40 ~Krupiarz napisał(a):
    > Jeśli w Twoim przypadku jest to inwestycja z zamiarem długoterminowym, tymbardziej nie powinieneś zwlekać, bo nikt nie wie czy obecna cena nie będzie jedną z najniższych. Ja zainwestowałem również długoterminowo z myśla o emeryturze. Skorzystałem z programu emerytura na zlotatarcza.com inwestujac czesc swoim oszczednosci i robie to wciąż, kiedy tylko mam większy przyplyw gotowki. Dla mnie warto poniewaz chce zyc godnie i podrozowac na emeryturze i jeszcze mam sily na zarabianie sporych pieniedzy, Pozdrawiam

moim zdaniem zloto potanieje to jest korekta dolar stracił ale na akcjach da się zarobić możliwe że jak dolar spadnie do 3.60 to w tedy będzie gorąco i złoto będzie pokazywało swoją moc
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~sax [82.115.65.*]
    przy 1,200
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~kol [107.151.142.*]
    brac
  • Re: kiedy kupić? Autor: ~ko [107.151.142.*]
    1200 dobra cena