• radze miec ...perełke Autor: ~min [83.26.228.*]
    pozniej bedziecie gonic
  • Re: radze miec ...perełke Autor: ~zibi [89.74.35.*]
    nie naganiaj.. kazdy z odrobina oleju w glowie nie wejdzie w ten smieszny przewartosciowany papier... polecam AF nad AT
  • Re: radze miec ...perełke Autor: ~veto [79.185.133.*]
    no kązdy kto ma odrobine oleju w głowie nie napisze takich głupot nie majac podstawowej wiedzy na temat spółk.

co ty gadasz za głupoty ?
    przy obecnosci smieci na NC jedna z nielicznych spólek w ktyóra mozna ZAINWESTOWAC a nie wejsc na granie.

radze miec troche wiedzy zaczym sie wypowiada.
  • Re: radze miec ...perełke Autor: ~prezes [37.248.254.*]
    Obserwuję tą spółkę i wszelkie naganianie dłuższy czas, firma przynajmniej o połowę przewartościowana, to jest śmieszne. Piszecie mega kontrakt zdobyli, a on faktycznie może być na 300tys, czyli 20% kapitałów od 1,5 mln, ludzie ogarnijcie się
  • Re: radze miec ...perełke Autor: ~zibi [89.74.35.*]
    dokladnie, wartosc tego papieru to 50 groszy a tutaj poubierani ludzie pod dywidende (360tys. sic!) ze az milo :-D
  • Re: radze miec ...perełke Autor: ~Kobi [31.61.131.*]
    Pzy obecnych kosmicznych wycenach śmieci na NC ten papier warty minimum 2 zl przy anulowaniu 1,2 mln co jest mrga rzadkością i wielkim pozytywem jak na standardy NC. Zapewne panowie "zainwestowali" w United, letus badz inne prężne spółki :)
  • Re: radze miec ...perełke Autor: ~mikolo [178.43.97.*]
    jutro odcięcie i spadek na poniżej 90 groszy. dalej będzie już masakra, jak ludzie teraz bali się kupować z dywidendą akcje, to ci ci będą mieć te akcje jutro, żeby je sprzedać w dobrej cenie, to będą musieć trzymać ja przez lata. no chyba że ktoś ma 500 sztuk, to problemu miał nie będzie.
    ja sprzedałem w piątek i dziś po śr cenie 1.06, zarobiłem więcej niż wartość dywidendy. mi to wystarczy, niż utknąć na lata.
  • Re: radze miec ...perełke Autor: ~Zimny [164.127.118.*]
    sario ?......ale kogo?
[x]
MINERAL 1,96% 1,04 2025-10-24 15:46:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.