Jak można puścić komunikat do mediów, że kupili akcje KME jak KME prowadzi emisję do 3 lipca i nikomu jeszcze nie przydzielił akcji ???? To jest jakaś totalna ściema !!!!!!!!!!!!
z pozostałością i tak muszę czekać tak, że zobaczymy co życie tu przyniesie ciekawego. Liczę na dobre infa i obroty jak podopinają sprawy
z ciekawości ostatnie ruchy na ssk jak oceniasz? jak praktyka wskazuje i wykres (wiem NC) powinno skończyć się atakiem na ostatnie szczyty kursu jak ktoś wcześniej nie popuści a i akcji "wydaje mi siē), że za wiele też tam nie zostało wolnych oprócz zwiększonego ruchu ubranych w okolice 2 zł potem pustka. pozytywne komunikaty z przełożeniem na kurs jesień-zima dopiero.
A tak z ciekawosci do moich statystyk FF ile masz jeszcze akcji Midven: XXX czy moze XXXX ?
Jak odpowiesz to napisze Ci jaki jest FF.
Co do SSK, to zebralem spory pakiet w przedziale 70-80 gr. Wiem, ze inni inwestorzy zrobili to samo, ci sami co sa od poczatku i raczej nie beda wyrzucac. Mysle, podobnie do Ciebie. Powoli (a to dobrze) SSK sie rozkreca i kto wie moze dojdzie do szczytow, a pozniej zobaczymy w zaleznosci od informacji. Wedlug mnie wysypal sie ten dziadowski fundusz wiec chyba nie bedzie wiekszego sypacza. Jesli pokarza kolejne kontrakty to tu moze byc ciekawie. Zauwaz, ze wygrali kontrakt na 3 lata a to daje podstawy stalych dochodow. Cos tam bylo o CHMURZE :-)
Zbieram teraz inna spolke. Ale o tym na razie nie moge pisac. Moze nie bedzie tam drugiego MIDVEN, ale te 500% moze ugram. Spokojnie do przodu.
Dzieki. Hmmmm jesli ty masz XXXX to az starch pomyslec jaki moze byc FF. Jest jeszcze animator, ale jesli ten trzyma to co dostal na poczatku, albo przynajmniej nie wywalal bez opamietania to FF jest
jak kupowałem te akcje małymi ilościami w życiu nie śniło mi się o takich poziomach i dalej traktuję tę pozycję na rachunku z dużym marginesem błędu choć to fajnie wygląda. Za "grubego" to ja się tu nie uważam - ty masz tego więcej - ja już sporo tego papiera zredukowałem. Teraz do pełni szczęścia brakuje tylko obrotów. co do 500 - jestem jednak realistą i obecne poziomy będą trudne do obrony i to przy ewentualnych super inf
Moja rada trzymaj. Przy tych obrotach i tak nie da sie sprzedac na tych poziomach, no chyba, ze wejdzie ktos, kto mysli, ze to poczatki wzrostow. Ostanio ktos wciagnal 100 akcji jednego dnia. Kurs jest bardzo ladnie prowadzony. Chyba animator sie stara ;-)
Pomysl co robia firmy z taka kapitalizacja. A srednia z ostatnich 6 miesiecy jest ok. 50 zl.
Ja zebralem troche FKD. Spolka nie grana od lat. Rozwija sie, ma kontrakty i zyski. Bedzie przejmowac inna spolke, wiec szykuje sie sporo dobrych wiadomosci. FF ok 750 tys akcji wiec w sam raz.
Mam tez EasyCall. Podobny schemat jak wyzej. Szykuja sie do uruchomienia telewizji IPTV.
No i zaczynam zbierac ... ale o tym jak zbiore tyle ile chce. Moze to bedzie drugi MIDVEN ? 5000% ? ;-)
ECL bedzie placic 20 gr dywidende pod koniec lipca. Maja 2 mln w kasie na przejecia. Spolka marzenie. Poczekam sobie. A spolka, ktora zbieram. Nie popelnie bledu z MIDVEN. Moglem miec caly FF ;-)
o dywidencie na ECL wiem. każdy uczy siē na błędach najważniejsze by wnioski wyciągać. tak, że ok ja też przegläd portwela zrobiłem ostatnimi tyg realizujäc zyski z giełdy w "trwałe inwestycje" najważniejsze, że na plus.