• 12 groszy Autor: ~mario [83.5.100.*]
    Kiedy będzie 12 groszy za akcje, jeśli w ogóle będzie?
    Proszę o poważne komentarze
  • Re: 12 groszy Autor: ~popo [79.133.198.*]
    Jak dasz zlecenie kupna po bo, 13gr
  • Re: 12 groszy Autor: ~pan [89.231.188.*]
    12 groszy ciezka sprawa ale widze iskierke w tunelu dał pod hipoteke Industry Technologies do 31.01.2016 r
    to jak bedzie kasa to budowa pełną parą pójdzie tyle ze jak ludziska zaczną jeszcze kupowac to im dodrukuje a jak nie to jeszcze lzmo zastawi. nie naganiam i niebronie .

Wymieniona wyżej gwarancja ubezpieczeniowa udzielona przez PZU na sumę gwarancyjną w wysokości 10.000.000,00 zł zabezpiecza roszczenia PARP wobec Industry Technologies S.A. z tytułu umowy o dofinansowanie zawartej pomiędzy Beneficjentem a Industry Technologies w ramach działania 4.4. Nowe Inwestycje o wysokim potencjale innowacyjnym osi priorytetowej 4 Inwestycje w innowacyjne przedsięwzięcia POIG 2007-20013 i została złożona PARP jako zabezpieczenia wypłaty drugiej transzy zaliczki w kwocie równej sumie gwarancyjnej.
  • Re: 12 groszy Autor: ~Misza [89.73.17.*]
    Jeżeli sprzedaż ma być 50 mln zł, rentowność netto 20%, to zysk netto 10 mln.
    To przy optymistycznym, chociaż nie nieprawdopodobnym scenariuszu.
    Oznacza to, że kapitalizacja może być 100-150 mln zł w zależności od koniunktury na giełdzie.
    Jeżeli nie będzie nowych emisji akcji, to oznacza 5-7 groszy.
  • Re: 12 groszy Autor: ~BLOND [37.47.34.*]
    12 groszy, tylko nie płacz proszę
    12 groszy w zębach tu przynoszę
  • Re: 12 groszy Autor: ~elektryk [217.157.194.*]
    Misza dobry wzòr, ja tylko dodam, że pan Maestro wielki znawca kupował po 3- 4 gr kiedy firma miała wszystko na papierze!
    To pokazuje jego rozżalenie i głupote, wystarczy przeczytać sobie wpisy wszystkich maruderòw z przed 1-2 lat idzie się DOBRZE UŚMIAĆ!
  • Re: 12 groszy Autor: ~Maestro [37.47.1.*]
    p. "elektryku" a skąd Ty wiesz że p. Maestro ma akcyjki tego "walorka" i po ile ??? kto Ci to powiedział ??? , bo jak kilka razy tłumaczyłem , że jak na razie nie jestem "szczęśliwym" posiadaczem ....
    kilku "expertów" (od 'wzrostów') namawiało mnie juz ok. 1/2 roku temu na kupno "okazyjne - promocyjne" po 1 gr bo to juz ...... ostatni !!!! moment na taaaak tanie zakupy .....

jakiś leszczu a może ty sam ? tę rewelację tu wkleiłeś ?? trzeba było opowiadać bajeczki , że p. Maestro ma jeszcze akcje Śp. nieboszczki Causy i to po 8 czy 9 gr - efekt byłby o wiele lepszy !!!!

ps.
    któryś leszczyk przepowiadał , że jeszcze w TYM roku "odpał" i rajd Św. Mikołaja .......
    nieźle zaczęli 8 akcji , ale chyba trochę zdjęli z PKC .... jest dobrze ??? jest BARDZO DOBRZE !!!

I DLA NIKOGO !!! TOWARU po 1gr tu NIE ZABRAKNIE ......
  • Re: 12 groszy Autor: ~warmin [5.172.232.*]
    poco tacy ludzie jak ty wpisy tu robią , być może to ty wypisujesz głupoty pod różnymi nickami skoro się odzywasz niby za kogoś trochę śmieszy mie to dziecino ....... a tym bardziej że zapewniasz że nie masz papieru tej spółki
  • Re: 12 groszy Autor: ~sena [89.65.10.*]
    macie zdrowie panowie, że wam się chce:)

• Re: 12 groszy Autor: ~Maestro [37.47.38.*]
    Witam "Sena" (a gdzie to Ci '9' zniknęła ?) a co tu można lepszego robić ??

leszczyki ( tzn. naganiacze ) wmawiają mi .... 'dziecko w brzuchu' ....
    Ja konsekwentnie (jeszcze na Śp. Causie) pisałem , że nic z tego nie będzie i jak widac znów mam rację .
    ktoś podszywa się pod mój nick ( i Ty chyba też miałeś kiedyś podobne przypadki ?)
    a "rajdu Św. Mikołaja" w dalszym ciągu nie widać ....

i TOWARU po 1 gr .......... (wiadomo)
  • Re: 12 groszy Autor: ~sena [89.65.10.*]
    rajdu mikołaja to chyba w tym roku nawet na wigu nie bedzie, tam raczej wir bedzie...a co do ECR, ja tą spółke spisałem na straty za kałzy, myslalem ze coś sie zmieni za janusa, ale jak widać, raczej nic z tego nie bedzie, kasa umoczona...wiec szkoda szczepić jęzora, swieta idą:)

• Re: 12 groszy Autor: ~padalec [5.173.86.*]
    Teraz to sam właściciel będzie kupował po 20 szt hhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Re: 12 groszy Autor: ~XCZ [37.248.254.*]
    panowie ktoś tu pisał na forach że ostateczny termin jest 31 01 2016roku , więc może się nie domyślać i nie pisać głupot, to tylko troche więcej niż miesiąc CIERPLIWOŚCI .....
  • Re: 12 groszy Autor: ~Maestro [37.47.43.*]
    Dnia 2015-12-11 o godz. 19:42 ~XCZ napisał(a):
    > panowie ktoś tu pisał na forach że ostateczny termin jest 31 01 2016roku , więc może się nie domyślać i nie pisać głupot, to tylko troche więcej niż miesiąc CIERPLIWOŚCI .....

no, pewnie co to jest JEDEN krótki miesiąc (a w środku jeszcze tyle świąt ... ) do kilku już lat (Śp. Causa + ECR) czekania na CUD ......
    a po tym 31.I. 2016r. znów będzie kolejny "ostateczny termin" ??? może urodziny prezesa ??

ps.
    w tamtym tygodniu ukazał się komunikat Zarządu ,.... a jakoś nikt się nie .... ustosunkował do niego ??? dobry ?? , zły ?? dla drobnicy ??
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.