Siekma ja juz po pierwszej czesci urlopu.
Co do całej tej ziemskiej ekoligii.. gazów cieplarnianych...i t p dziwnych i kłamliwych pojęć... które słuza tylko pompowaniu kasy pewnym Państw uni..
Ciekawe ze nikt nie podchodzi do tematu naukowo.. mianowicie "pierdniecie" dużego wulkanu wywala tyle CO ze ludzie musza na to pracować pare lat.. ale czytając artykuły wulkanologów.. widac ze dostaja duża działke kasy za milczenie bo ich artykułu z lat 90 wygladały całkiem inaczej niz te obecnie które twierdza ze wulkan to taka mała zapałka..
Inna sprawa jest to ze kopalnie musza kopać głębiej a to podnosi koszty i ryzyko wypadków,.. o ile czynnik ludzki jest w ogóle wliczony w wydobycie..
Co do photona widac ze mamy ładnego boczniaka w okolicach 1 zł i bardzo mnie to cieszy:)
Wulkany jak wulkany - w Polsce jakos malo ich mamy :)
Ale jest inny problem z CO2
Karmiące cielęta krowy wytwarzają w przewodzie pokarmowym bardzo dużo metanu - jednego z najsilniejszych gazów cieplarnianych - informuje American Society of Animal Science.
kierunek pokaże photon jak zaksięgują zyski w tym roku i staną się dochodową firmą
wielu nie rozumie że dzisiaj otwierając poważny biznes trzeba się liczyć z kilkoma kwartałami straty bo tak to już działa tym bardziej przy takim lewarze jak na photonie no ale jak się chcę być graczem to trzeba to przełknąć :)
teraz już powinno być tylko lepiej chyba że jakieś tzw"black swan" nam wyskoczą ale mam nadzieje że nie i już czekam na tabelkę r/r i te setki % progresu mam nadzieje że z kursem bedzie podobnie
ciężko na chwilę obecną wycenić tą firmę ale patrząć na dane historyczne i to co się stało przez te klilka lat to nawet te głupie 5 zł się należy a od obecnej wyceny przy dobrym pakiecie to może być interes życia
kwestia zadania sobie pytania czy photon osiągnie kiedyś jeszcze swoje historyczne maxy
moim zdaniem tak, jak ruszy to się szybko nie zatrzyma
byłem , widziałem , co do PV w usa wystarczy porównać mapki z instalacjmi za ostatni 10 lat tutaj musi grubas jakiś wejść , zgarnąć 10 % i dać swoich ludzi do RN photon myślę niedługo niejednego zaskoczy
Dnia 2016-04-09 o godz. 22:19 ~lovers napisał(a): > john pitoli od prawie roku ze to ten moment he he he,daj spokuj stary,nie łudz sie zjedziesz jeszcze połowe.
tylko NIE zawsze można liczyć na SUKCES jaki dał 11BIT.................. na innych spółkach z tej branży.......t
cały czas powtarzam,że bez zarabiania duużych pieniążków dla akcjonariuszy kurs rusza,ale tylko spekulacyjnie
dla mnie osobiście branża OZE wcześniej czy póżniej stanie na nogi i zacznie generować pieniązki (NALEŻY tylko rozwinąć RYNEK magazynowania energii -co już pomału się dzieje na ŚWIECIE)
Bedzie sie dzialo na CIASTECZKACH Z KRAKOWA wlasnie ruszamy i warto sie przyjrzeć... tutaj nie ma duzych obrotow ale wystarczające zeby zarobic 100-200% w krotkim terminie.
Niedlugo dni młodzieży i pod to zrobia pompe. Ostatnio nawet poszła pakietowka w sesji...
Ktos juz gra pod wyniki.raport za trzy sesje,a po trzech slonecznych miesiacach zly nie bedzie plys obiecane info o Wegrzech i Australii i finansowaniu projektów.ciekawy tydzień