• 0 płynność Autor: ~zxcz [83.5.248.*]
    Komuś bardoz nie podobała się informacja o braku dywidendy. Ale nie może wyjść. Pojawiają się zlecenie co jakis czas po prawej ale mało kto kupuje. Jeżeli za rok wypłaci dyw. to będzie dobra inwestycja na dł termin

• Być może będzie... Autor: ~Romano74 [77.45.88.*]
    Być może będzie to dobra inwestycja, ale póki co nie jest. Ja czekam na poziom poniżej 10 złotych. Jeśli się doczekam to wchodzę, a jeżeli nie to nadal będę tylko prowadzić obserwację sytuacji rynkowej tej spółki. Zmiany zawsze rodzą problemy, a tym razem zmiany u steru spowodowały i zmianę polityki dywidendowej, za którą inwestorzy się mocno obrazili. Ja spodziewałem się innego podejścia zarządu do giełdowych ciułaczy. Na dzień dzisiejszy niestety jestem lekko rozgoryczony i rozczarowany. Jaki już napisałem czekam na punkcie obserwacyjnym w okolicy 10 złotych.
  • Re: Być może będzie... Autor: ~Romano74 [77.45.88.*]
    Jeszcze dopiszę, że w chwili obecnej jestem na etapie zwiększania zaangażowania w inną spółkę, która po pierwsze wypłaca corocznie sowitą dywidendę (to akurat jest dla mnie duży wyznacznik) - w tym roku na poziomie 6% - a po drugie właśnie wczoraj podpisała swój największy 3-letni kontrakt. Czego chcieć więcej?

Celowo nie podaję nazwy spółki żeby nie było, że naganiam - nie o to mi chodzi. Jak ktoś będzie chciał poszukać to we wczorajszym ESPI znajdzie.
  • Re: Być może będzie... Autor: ~asdd [83.10.238.*]
    i witamy 10zl
  • Jakie to... Autor: ~Romano74 [77.45.88.*]
    Jakie to przykre, że zarząd aż tak mocno dał zbić cenę akcji.

Jest poziom 10 złotych, więc wzmacniam obserwacje :)
[x]
FORTUNA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.