• Agroliga - Analiza Autor: ~krzabr [109.69.89.*]
    http://krzabr.blogspot.com/2015/06/agroliga-analiza-spoki.html
    http://xn--giedowiec-sub.pl/122-agroliga-s-a-czyli-jak-poprawiac-wyniki-w-trudnym-otoczeniu.html

Sądzę że spółka da zarobić ;-)
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~NewConnect [178.42.184.*]
    Jestem tu od kilku dni, sam analizowałem Spółkę wcześniej i sądzę że mamy do czynienia z nieśmiałym początkiem nowego trendu wzrostowego, wyniki są dobre więc i podstawa jest.,
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~RadpolPL [46.20.37.*]
    Na dzisiejszej sesji było widać wyczerpanie się podaży. Czas wrócić do wzrostów!
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~Swój [144.76.181.*]
    Widać na walorze korzystny kresek, pozostaje czekać na porozumienie w Grecji i zacznie się w końcu hossa na walorze oraz Ukraińskich spółkach.

• podkup Autor: ~pewniak [199.217.117.*]
    Masz rację ziomek, widać że ktoś ustawił się z lewej i podkupuje
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~lemoon2 [46.101.184.*]
    Krzabru twoje analizy np. JSW i Robinson dały zarobić. Mam nadzieję że i tym razem się nie pomylisz. Mi analiza agroligi wyszła podobnie.
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~tenconicniewie [86.63.92.*]
    ????? co można analizować na spółce gdzie są 4 transakcje dziennie ???/ niech mi ktoś odpowie.... wasze naukowe podejście mnie rozbraja, sami sobie wystawiacie cenzurkę... przy takim pitoleniu wzrostów nie wróżę w najbliższym czasie...
    Chyba że ruski się poddadzą
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~krzabr [109.69.89.*]
    Sprawko roczne zgodne z moimi przewidywaniami (podobnie do tego co pokazałem w analizie)
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~Maxx [46.21.222.*]
    Mniejsze Sp[ółki też się analizuje i popieram osobę która tą analizę przeprowadziła. To giełda a nie lekcja matematyki, ile było już takich przypadków że ludzie bali się kupować, a później brali po 300% wyżej... tyle w temacie...
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: krzabr [109.69.89.*]
    To prawda, zreszta moje analizy nie sa po to by wykreowac ze mnie wszechwiedzacego guru ;-)
    Ja je robie po to by wskazac spolki ktore moim zdaniem maja potencjal lub kryja w sobie pozytywne niespodzianki.

Dużych spółek poza szortami lub ma kompletnie nie poruszam bo nie ma po co, skoro kazdy analityk je przebadal - czesto umiejacy znacznie wiecej niz ja, to co ja tam mam niby nowego odnalezc?
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~DrHeinzDoofenshmirtz [94.78.186.*]
    Początek żniw
    wtorek, 30 Czerwca 2015 09:12Nie ma tłumaczenia dostępne.
    W dniu 28 czerwca pracownicy Agroliga Group PLC rozpoczął zbieranie pierwszych ziaren.
    W agronomów spółka zauważyć doskonałą kondycję roślin ozimych i prognozy wydajności 50-54 c / ha dla jęczmienia ozimego i pszenicy, i około 25 c / ha rzepaku ozimego. Warto wspomnieć, że w tym roku, oprócz tradycyjnego systemu karmienia ziarna, dodatkowe wiosna nawożenie Mikrowynawożenia została wykonana z myślą o rozwoju systemu korzeniowego obwodowej, co pomogło osiągnąć optymalną gęstość krzewienia i kolcami nadzieniem.
    Ponadto, dzięki staraniom przedstawicieli produkcyjnych Agroliga Group PLC, wszystkie czynności przygotowawcze do zbioru zostały zakończone w czasie. W Kombajny zostały wyposażone w zmodernizowanych żniwiarzy co pomaga zminimalizować straty podczas zbioru i zoptymalizować proces uprawy eksportować elewator zbożowy firmy został wyposażony w nowoczesny przenośnika pneumatycznego, które znacząco przyspieszyć proces ładowania produktów do wagonów kolejowych.
    Znajdziesz dodatkowe informacje na temat pierwszych wyników zbiorów brutto w przyszłych raportach.
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~gdn [89.229.219.*]
    po 8 zł mozna kupic a po 11 nie
    Gdzie można kupić po 8? Po 11 nawet nie chcą dawać.
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~DR_KALLIWODA [116.251.223.*]
    Przy takim impecie wzrostów to w lato ciężko będzie zakupić Agroligę w cenie 15zł za akcję.
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~NC [89.229.219.*]
    ale syfa napompowali teraz korekta o 50% nie dajcie się ubrać
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~Majkel [89.68.163.*]
    C/Z 1,1. C/WK 0,52. Powiem CI NC, że większego balona to ja w życiu nie widziałem. Naprawdę, chyba lepiej kupię BALTON tam C/z prawie 500 i C/WK 22 . Wygląda bezpieczniej niż jakaś napompowana Agroliga.
  • Re: Agroliga - Analiza Autor: ~oddaj_kota [94.78.186.*]
    Gościu jest zły bo przespał już niezły wzrost na Agrolidze ... A co co będzie jak AGL dalej będzie rosła? Chyba szlag go trafi.
[x]
AGROLIGA 0,00% 21,00 2025-10-24 15:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.