Jestem tu od kilku dni, sam analizowałem Spółkę wcześniej i sądzę że mamy do czynienia z nieśmiałym początkiem nowego trendu wzrostowego, wyniki są dobre więc i podstawa jest.,
????? co można analizować na spółce gdzie są 4 transakcje dziennie ???/ niech mi ktoś odpowie.... wasze naukowe podejście mnie rozbraja, sami sobie wystawiacie cenzurkę... przy takim pitoleniu wzrostów nie wróżę w najbliższym czasie... Chyba że ruski się poddadzą
Mniejsze Sp[ółki też się analizuje i popieram osobę która tą analizę przeprowadziła. To giełda a nie lekcja matematyki, ile było już takich przypadków że ludzie bali się kupować, a później brali po 300% wyżej... tyle w temacie...
To prawda, zreszta moje analizy nie sa po to by wykreowac ze mnie wszechwiedzacego guru ;-)
Ja je robie po to by wskazac spolki ktore moim zdaniem maja potencjal lub kryja w sobie pozytywne niespodzianki.
Dużych spółek poza szortami lub ma kompletnie nie poruszam bo nie ma po co, skoro kazdy analityk je przebadal - czesto umiejacy znacznie wiecej niz ja, to co ja tam mam niby nowego odnalezc?
Początek żniw wtorek, 30 Czerwca 2015 09:12Nie ma tłumaczenia dostępne. W dniu 28 czerwca pracownicy Agroliga Group PLC rozpoczął zbieranie pierwszych ziaren. W agronomów spółka zauważyć doskonałą kondycję roślin ozimych i prognozy wydajności 50-54 c / ha dla jęczmienia ozimego i pszenicy, i około 25 c / ha rzepaku ozimego. Warto wspomnieć, że w tym roku, oprócz tradycyjnego systemu karmienia ziarna, dodatkowe wiosna nawożenie Mikrowynawożenia została wykonana z myślą o rozwoju systemu korzeniowego obwodowej, co pomogło osiągnąć optymalną gęstość krzewienia i kolcami nadzieniem. Ponadto, dzięki staraniom przedstawicieli produkcyjnych Agroliga Group PLC, wszystkie czynności przygotowawcze do zbioru zostały zakończone w czasie. W Kombajny zostały wyposażone w zmodernizowanych żniwiarzy co pomaga zminimalizować straty podczas zbioru i zoptymalizować proces uprawy eksportować elewator zbożowy firmy został wyposażony w nowoczesny przenośnika pneumatycznego, które znacząco przyspieszyć proces ładowania produktów do wagonów kolejowych. Znajdziesz dodatkowe informacje na temat pierwszych wyników zbiorów brutto w przyszłych raportach.
C/Z 1,1. C/WK 0,52. Powiem CI NC, że większego balona to ja w życiu nie widziałem. Naprawdę, chyba lepiej kupię BALTON tam C/z prawie 500 i C/WK 22 . Wygląda bezpieczniej niż jakaś napompowana Agroliga.