• Nieoszlifowany diament Autor: ~lowca [212.56.214.*]
    Musi kiedyś zaskoczyć.
  • Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~re [78.9.2.*]
    diament bez właściciela, większego palanta od tego prezia nie widziałem
  • Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~observer [94.254.133.*]
    Firmę potrafią zbudować nieliczni, obrażać ludzi na forum pod ukrytym ip- takich jest wielu i do nich kolegi należysz.
  • Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~re [78.10.107.*]
    jak długo kisisz się na tej spółce skoro mnie pouczasz
  • Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~ja [94.254.198.*]
    Nikogo nie pouczam,. Jedynie zastanawiam sier czemu obrazasz ludzi. Od strony biznesowej sytuacja wygląda chyba tak. Firma wyprodukowała soft na który ma zamówienia na około 2 mln włącznie z usługami a wyprodukowała go w listopadzie 2014. Jak na moje oko nieźle a co dalej żalezy od firmy. Rynek jest duży i chłonny na takie rozwiązania. Początkowa faza rozwoju ma swoje konsekwencje. A jak kogoś obrazasz, to podaj powody a nie rob z siebie palanta
  • Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~direct [83.18.212.*]
    Dnia 2015-06-25 o godz. 18:30 ~lowca napisał(a):
    > Musi kiedyś zaskoczyć.

Widzę że poruszacie tu ważną kwestię a mianowicie zarząd i jego kompetencje, ale czy ktoś z was jest taki super doskonały pod każdym względem i w tej " burzy piaskowych" przepisów UE oraz trafiając na codzienny mur stawiany przez naszych urzędasów nie ma czasami odbić psychicznych???!!! A tak poważnie myśle że słusznie kolega zauważył że z tej spółki może wyrosnbąć coś wartościowego ale wszystko zależy od podejścia pracowników i to oni są tym nieoszlifowanym diamentem który wnosi wartość do firmy a Prezes jest tylko dodatkiem i albo doceni ludzi i razem stworzą silną i dynamicznie rozwijającą się firmę , albo będzie zadufanym w sobie dupkiem i zniweczy trud ludzi. To tyle ją życzę spółce sukcesów i mądrego szefa.
  • Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~ja [94.254.198.*]
    Bardzo dobre podsumowanie. A czy szef jest mądry? To chyba on to stworzył, wiec jak będzie potrafił wykorzystać to co ma i zbudować zespół, to ma szanse.
  • Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~bonny [46.204.237.*]
    To arcyciekawa spółka, ale bez dobrej komunikacji. Jak to zmienią i poprawią wyniki to rynek w nich uwierzy.

• Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~re [31.1.99.*]
    dlaczego nie kupujecie tego diamentu, przecież inwestuje się w przyszłość
  • Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~jack [195.150.22.*]
    Jak rzeczywiście się rzucą na akcje to w kilka sesji może być 1,50 zł.

• Re: Nieoszlifowany diament Autor: ~re [79.190.74.*]
    rzucaj się gaduło, ja przestaje skupwać za Prezia
[x]
XSYSTEM 0,00% 0,04 2018-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.