nie po ubierali tylko pieknie zbieraja,a widać ze poziom 22 i 21 groni zadawala tych co chca tu najwiecej ugrac, patrzac na wczoraj i dzisiaj to juz moze dzisiaj,a napewno w krotce jedziemy na zielono i to ostro,a wy czekajcie jak chcecie
Dnia 2015-06-25 o godz. 11:57 pablo7 napisał(a): > Dnia 2015-06-25 o godz. 11:08 ~mal napisał(a): > > z rana ruch, a teraz cisza, lecimy w dół czy w górę, a może kiszonka > > ladnie poubierali po 23:)))
Widzisz Pablo, jesteś tutaj jednym z niewielu kumatych.
Reszta towarzystwa klepie sie po pleckach i ogląda topniejący kapitał ignorujac otaczająca ja rzeczywistość.
Miałem ten papier po 0,11, opylilem ze sporym zyskiem jakiś czas temu i bawi mnie zaklinanie rzeczywistości przez co niektorych. Prawa Sru Konekta są nieubłaganie - masz zysk to go realizuj. Ciekawe kiedy prowadząca z Toba żarliwie dyskusje Lilka obudzi sie - jeszcze na plusie, czy dopiero na minusie? Jak obstawiasz?
Przy okazji pozdrawiam wszystkich i do miłego zobaczenia na 0,11 za jakiś czas.
zysk dawno zrealizowany, kiedy było trzeba,teraz czas na druga połowę i pewnie bedzie dogrywka, a na koncu wisienka czyli rzuty karne, tak to widze,tym razem przytulimy 60 groni, a kolega niech czeka i bawi sie dalej w trolla
Dnia 2015-06-25 o godz. 12:48 ~BIM napisał(a): > Dnia 2015-06-25 o godz. 11:57 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2015-06-25 o godz. 11:08 ~mal napisał(a): > > > z rana ruch, a teraz cisza, lecimy w dół czy w górę, a może kiszonka > > > > ladnie poubierali po 23:))) > > Widzisz Pablo, jesteś tutaj jednym z niewielu kumatych. > > Reszta towarzystwa klepie sie po pleckach i ogląda topniejący kapitał ignorujac otaczająca ja rzeczywistość. > > Miałem ten papier po 0,11, opylilem ze sporym zyskiem jakiś czas temu i bawi mnie zaklinanie rzeczywistości przez co niektorych. Prawa Sru Konekta są nieubłaganie - masz zysk to go realizuj. Ciekawe kiedy prowadząca z Toba żarliwie dyskusje Lilka obudzi sie - jeszcze na plusie, czy dopiero na minusie? Jak obstawiasz? > > Przy okazji pozdrawiam wszystkich i do miłego zobaczenia na 0,11 za jakiś czas. >
dokladnie ja to samo pisze tu od 3 miesiecy bierz zyski jak sa no ale sa tu madrzejsi pozdr BMI,ktorzy juz widzieli ze po 40gr nie kupimy
Dnia 2015-06-25 o godz. 12:48 ~BIM napisał(a): > Miałem ten papier po 0,11, opylilem ze sporym zyskiem jakiś czas temu i bawi mnie zaklinanie rzeczywistości przez co niektorych. Prawa Sru Konekta są nieubłaganie - masz zysk to go realizuj. Ciekawe kiedy prowadząca z Toba żarliwie dyskusje Lilka obudzi sie - jeszcze na plusie, czy dopiero na minusie? Jak obstawiasz? > > Przy okazji pozdrawiam wszystkich i do miłego zobaczenia na 0,11 za jakiś czas. >
i co jeszcze miałeś na dołku miszczu? co masz jeszcze do powiedzenia? powiedz, to się przestaniemy klepać po plecach i czegoś nauczymy od takie króla NC jak ty :)
Dnia 2015-06-25 o godz. 13:30 ~s2p napisał(a): > Dnia 2015-06-25 o godz. 13:26 pablo7 napisał(a): > > widzisz BMI sprzeciwiles sie to zaraz cie zjedza:))) > > pablo, jeżeli nie widzisz naganiacza na spadki, to sam nim jesteś :)))
czemu tak sie denerwujesz jak to napisal BMI porfel puchnie pomalu:)))
Ja natomiast nie uważam ,żebyś Pablo był myślący. Spółka do bani nic nie warta wg ciebie i kolegi BIMa to po co się tutaj udzielasz tak często. Tak ie jest logiczne myślenie . Ale ty niestety jesteś hipokrytą i cwaniakiem który jak większość używa forum Bankiera do manipulacji. Tobie pachną te akcyjki .
Ja w przeciwieństwie do ciebie inwestuję na długo, spółka się rozwija i liczę na spory zysk w okresie przypuśćmy 2 lat, kilkaset zarobionych złotych mnie nie interesuje. Wczorajsze info wyraźnie daje do zrozumienia ,że nie czekają na mannę z nieba , i pewnie nowy partner do interesu dołączy, bo ten był do banie więc ugodowo się rozstali ,a z pisma wynika ,że tak będzie. Pozdro.
Spoko Pablo oni wiedza lepiej i widza rzeczywistosc inaczej.
Wybicia w dół wsparcia kilka sesji temu nie widzieli. O finalizacji serii Emolix i umowach z sieciowkami co miały byc do końca I kwartału 2015 r. a o których w ostatnich dniach II kwartału dalej głucho zapomnieli. 50% spadek przychodów w I kwartale 2015 w stosunku do IV kwartału 2014 ich nie zainteresował (raport milczal o przyczynach). A ugoda z Narodowym Centrum Badań i Rozwoju oznaczająca konieczność oddania skonsumowanej juz pewnie kasy pobranej wcześniej w zaliczkach i przyznanie sie do niemożności zaangażowania dużego kapitału w projekt (z powodu jego braku) jest dla nich super infem.
Niech żyją w swoim świecie dalej ślepi i głusi. Zaczną sie skoki wakacyjne tych co sie załadowali pod korek "bo pociąg zaraz odjedzie" to sie obudzą. Byc moze.
Ja życzę mu tego samego czego on sobie czyli 0,11, więc co nie pasuje Pablo ? A jesteś zazdrosny ! To To bie też życzę 0,11. Pozdrówcie się i tam czekajcie .
Dnia 2015-06-25 o godz. 15:09 ~echo napisał(a): > Ja życzę mu tego samego czego on sobie czyli 0,11, więc co nie pasuje Pablo ? A jesteś zazdrosny ! To To bie też życzę 0,11. Pozdrówcie się i tam czekajcie . > > Pozdr.
hehe echo nerwy zaczelo juz sie porzadniejsze sypanko tych co ubrali po 23:))
glupablo nawet w jednym i tym samym watku potrafi napisac, ze jest wybicie dolem z trojkata a kilka postow nizej udaje, ze o zadnym trojkacie nic nie wie i zapewne ktos sie pod niego podszyl :D A wy wymagacie od niego, ze zainwestuje powazne pieniadze w biomaxa na dlugi termin? Dajcie spokoj. To klasyk - kupuje za 200 zl, sprzedaje za 220zl, prowizja 2 x 5 zl i gra gitara. W koncu 10 zl zysku brutto piechota nie chodzi, prawda? ;D
2 piwa - jedno dla siebie, drugie dla kolegi z trojkata, a trzeci kolega to kierowca.