Dnia 2015-06-23 o godz. 19:07 ~84Felek napisał(a): > ...może jednak ktoś kupi ?
Wątpie może tym co stoją z początku kolejki cudem się uda wyjść, już wczoraj przeczuwałem że może wzrosnąć do miliona a na to wygląda że będzie rosło, zleceń przybywa.
Dnia 2015-06-23 o godz. 19:37 ~Nicofan napisał(a): > Tu jest stagnacja i zbieranie, kozia broda nie odpuści swojej kasy,ponadto epic też wie, że likwidacja to zero kasy i... Ja chyba dokupie
Złożyli wniosek, zamkną spółkę, majątek wyprzedają zapłacą dłużnika i po wszystkim. Zresztą wielkich pieniędzy nie wiszą epicowi.
Zobacz na 2gr 17mln, na 3gr -5mln, na 4 i 5 po 9mln, kto to popchnie, za duże ilości.
Jak na 1gr nazbiera się kilkadziesiąt mln to już będzie kosmos.
Dnia 2015-06-23 o godz. 19:53 ~84Felek napisał(a): > Jaki majatek ?Na pewno sprzedali kilka tysiecy gier do maja AR i AI. Może to staczy na splate ?
Gra się dalej sprzedaje, tylko na steam zablokowali a on doji kasę. Co nie ma niecałe 100k na spłatę epic, mógł akcje sprzedać jak rok temu. Dlaczego nie wykazał sprzedaży AR (gdzie ta kasa) )w raporcie za 1Q, nie miał nic do ukrycia jak jednocześnie złożyła rada wniosek.
Wyniki finansowe nie obejmują sprzedaży nowej gry Należy się spodziewać istotnej zmiany w wynikach za II kwartał
Jak to majak wyjaśni , kłamstwo a tu wniosek? Co na to sąd przy rozpatrzeniu wniosku, przecież prześwietlą go dokładnie. Wniosek to nie upadłość, tylko kombinacje według mnie.
Zapomniałem, po złożeniu wniosku o upadłość wezwania do zapłaty i skierowanie sprawy do sądu przez epic nic nie daje, muszą czekać na prawomocny wyrok i wówczas dochodzić swoich wierzytelności tylko w postępowaniu upadłościowym. Nieźle to prezes wykombinował, co zrobi dalej?
Dnia 2015-06-23 o godz. 21:07 ~vbol napisał(a): > Zapomniałem, po złożeniu wniosku o upadłość wezwania do zapłaty i skierowanie sprawy do sądu przez epic nic nie daje, muszą czekać na prawomocny wyrok i wówczas dochodzić swoich wierzytelności tylko w postępowaniu upadłościowym. > Nieźle to prezes wykombinował, co zrobi dalej? >
Jest wniosek, jest 64mln wywalone , nie ma kupujacych, nie można sprzedać akcji. Pewnie nawbiera się z 2 mln pkc albo i więcej do końca tygodnia.
... taka strategia . jeszcze śię zdziwicie -eh nie -dostaniecie qr..cy jak akcje ,które z ulgą ale i ze stratą oddane przez was za grosz ktoś opycha za 3 ; 4 ; 5 ...
Może się zbierać, może po PKC wzrastać . Nikt nie kupi, bo ci co chcieli to kupili. i teraz będzie najważniejsze: ci co sprzedali po 1 gr odkupią po 2 lub 3 gr
i ... "jutro" nie wzrosło tylko pięknie wszystko wyczyścili .... i na 1 gr czekają na kupno , i jak na razie nie ma tam PKC i co dalej ....??? 2, 3 , ... 5 gr
Dnia 2015-06-24 o godz. 11:35 ~Maestro napisał(a): > i ... "jutro" nie wzrosło tylko pięknie wszystko wyczyścili .... > i na 1 gr czekają na kupno , i jak na razie nie ma tam PKC i co dalej ....??? 2, 3 , ... 5 gr
No i gdzie ten co twierdził że wzrośnie a naganiał od poniedziałku a dziś cisza bo pękło PKC od razu, koljena taka zagrywka, stało 8mln i tez pękło i co się nazbiera pęka.