• symetria czasowa Autor: ~Yes [31.182.80.*]
  • Re: symetria czasowa Autor: ~Jurek [77.254.9.*]
    Czyli teraz 3,1?

• Re: symetria czasowa Autor: ~Chomik [89.67.30.*]
    I tak nie sprzedam :). PROCADZIKI to moi sąsiedzi i dobrze znam jak mądrze kierują firmą. Traktuje ich jako dobrą lokatę z dobrym co roku oprocentowaniem

• Re: symetria czasowa Autor: ~Jurek [77.254.9.*]
    eee tam...
    Takich firemek jak procad jest masa. Chcesz zarobić musisz mieć ich sporo w portfelu najlepiej z 20ścia. Wtedy możesz handlując liczyć na konkretny zysk.

To nie spółki w które wchodzi się jak w lokatę. Dziś obrót jedna akcja spadek 6%....
    Dziś beznadzieja. Coś prognozy YES się nie sprawdzają. Wydaje mi się, że będziemy w końcu dołować jak nie będzie rosnąć. Wtedy może będzie wartało dokupić o ile kolejne wyniki będą wciąż tak rewelacyjne.

Moim sąsiadem jest Kopex, też ogarnięci i co z tego skoro kurs jest tak niski
  • Re: symetria czasowa Autor: ~Jurek [178.36.225.*]
    No i nic się nie sprawdziło. Wyszło na moje dziś jest okazja kupna, a jak spadnie poniżej 2zł to będzie dobieranie i tak jestem spakowany, bo raporcik coraz bliżej. Prawie pewne, że r/r będzie bomba, zwłaszcza na tym, że Autodesk wydaje kolejne funkcje do swoich pakietów i po przekonuje tym samym do kupna. Nie wspomnę o V-Ray-u 3.2 (tak wiem darmowe aktualizacje, ale nowe funkcje = wzrost popytu kto nie ma mieć będzie)
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.