Dokładnie. Podobna sytuacja miała ok 17 marca, gdzie kurs oscylował 14-15gr. Ustawiali się na kupno po 13 (we wtorek). Co niektórzy pisali, że po co kupować teraz jak w piątek kupi się po 11 gr... odpał na 21gr nastąpił w czwartek a później się rwali żeby kupować aż pod poziomy 38gr w niedalekiej perspektywie. Załapałem się wtedy na 14gr, a teraz tak samo skorzystałem żeby dobrać...
Dzisiaj na giełdzie ogólnie nie było atmosfery do wzrostów przez problemy z Grecją ,no i wiedźmy "szalały" czyli zamknięcie kontraktów terminowych,więc trudno się było spodziewać i na Biomxie.
Dnia 2015-06-19 o godz. 20:30 ~roberto napisał(a): > Forum tu nie ma nic do rzeczy :) jak tu taki pablo07 ma 10k akcji a zadyme robi jakby miał 500k :D
Dnia 2015-06-19 o godz. 20:30 ~roberto napisał(a): > Forum tu nie ma nic do rzeczy :) jak tu taki pablo07 ma 10k akcji a zadyme robi jakby miał 500k :D
hehe:)no tak sugerowanie sie forum to jest piekne, tzn ze to co pisze wasze guru lilka bzdety jest prawidlowe.Ps pablo7 nie ma akcji na dzien dzisjejszy:)))
Nikt tu nie ma na nic wpływu ani ty Pablo ani ja :) więc nie zgrywaj cwaniaka :) bo pewnie ruszy na 30gr to dziwnym trafem akcje ci się znajdą w portfelu :) ale pożyjemy zobaczymy
Haha, trafiles w sedno roberto :D Pablo sprzeda caly swoj pakiet przy najblizszym szczycie, chocby tam poszla tylko 1 szt. Standardowy scenariusz pabla - "nie mam akcji ale cala sprzedaz na szczycie to moja" ;P Juz niebawem. Tylko w kinach.
Dnia 2015-06-19 o godz. 20:35 pablo7 napisał(a): > Dnia 2015-06-19 o godz. 20:30 ~roberto napisał(a): > > Forum tu nie ma nic do rzeczy :) jak tu taki pablo07 ma 10k akcji a zadyme robi jakby miał 500k :D > > Dnia 2015-06-19 o godz. 20:30 ~roberto napisał(a): > > Forum tu nie ma nic do rzeczy :) jak tu taki pablo07 ma 10k akcji a zadyme robi jakby miał 500k :D > > hehe:)no tak sugerowanie sie forum to jest piekne, tzn ze to co pisze wasze guru lilka bzdety jest prawidlowe.Ps pablo7 nie ma akcji na dzien dzisjejszy:)))
Pablo zachowujesz się coraz dziwniej i chyba faktycznie kupujesz i sprzedajesz za 200 zł