Graham dalej wierzysz w 10 zl czy bedziesz jednak sie wysypywal??? Ja to marze zeby chociaz 2 zl kiedys tu było napisz czy widzisz szanse dla tej spolki czy idziemy do piachu???
Czekam i czekac bede dalej na swoje ok 10-20zl nawet jak bedzie trzeba pare lat, wiem ze sie w koncu doczekam, a moze juz b. niedlugo nigdy nie wiecie czy nagle nas nie zaskocza i jakims super infem nie rzuca jak to bylo nieraz dawniej na Formule. Juz wczesniej pisalem, ze nie bede sie wiecej udzielam na forach, TO MOJ OSTATNI POST, kazdy ma swoj rozum pamietajcie o tym, powodzenia w inwestycjach :) Za dowod ze wciaz posiadam akcje wystawie je za chwilke na 20zl na S i beda wisiec jakis czas, ale nie musicie jak zwykle na mnie patrzec chcecie to sprzedajcie nikt wam nie broni :D
Wszyscy grubi brali po 2.20 i wiecej... zawsze na NC jak ktos chce wyjsc to robi mega podbitke. Tutaj mozna malym kapitalem zrobic nawet 10 zl.... cena 70-80 gr obecnie to jak za darmo wiec dziwie sie po co ludzie to sprzedają. Przeniesienie siedziby do Wroclawia czyli Lex Nobis i Cagara.... Oj bedzie sie dzialo