Termin realizacji projektów pn. „Budowa sieci szerokopasmowego dostępu do Internetu na terenie 21 miejscowości w gminach Piątek, Łęczyca i Góra Św. Małgorzaty w powiecie łęczyckim, w woj. łódzkim” oraz „Budowa sieci szerokopasmowego dostępu do Internetu na terenie 8 miejscowości w gminach: Węgierska Górka, Czernichów i Milówka w powiecie żywieckim, w woj. śląskim” przypada na 30 czerwca 2015 r. Tak piszą w komunikacie. Mam nadzieje że nie będzie obsuwy. Jesli wyszstko pójdzie zgodnie z planem to w trzecim kwartale szykuje sie mega zysk.
Akcjonariuszy interesuja zyski, i nie mówie tutaj o zyskach spółki ale o tym ile akcjonariuszom wpada pieniedzy do kieszeni. W przypadku opennet mamy plany i zapowiedzi ale jak narazie ani złotówka nie wpadla do kieszeni akcjonariuszom stad tez ceny akcji maja poziom taki jaki mają. Owszem jeżeli zakończą swoje plany i wykażą realny zysk to wzrosnie tez cena akcji, ale pamietac trzeba że szczesliwy akcjonariusz to ten któreemu spólka pozwala zarabiać, a nie na odwrót.
Ja tam jestem szczesliwy.kupilem ponizej i powyzej 1 zl i poczekam cierpliwie bo jesli pojdzie wszystko zgodnie ze strtegia to sprzedam powyzej 12.mam nadzieje
:) Wszystko wskazuje na to, że masz racje...(znowu). Spójrzcie na kurs :) Lubię takie piątki, chociaż obiecanego info jak nie ma tak nie ma! :D Pozdrawiam
Trudno powiedziec ale jesli osiagna 25m przychodu /zalozenia strategi na 2016/to ile wyniesie zysk? koszty utrzymania nie powinny byc duze. moze ktos sie orientuje? 30% to chyba minimum ...40 ...50 . ale z drugiej strony to teraz generuja zyski ponad milion .a jeszcze nie ma kasy z calosci inwestycji. z kwartalu na kwartal bedziemy madrzejsi.
z tych umów które podpisali ponad 2100 do kasy nie wpłyneła nawet złotówka. Nie udostępniają jeszcze sygnału więc pieniędzy jeszcze nie ma. Mają zdążyć z tym do końca czerwca, a jak nie zdążą może być problem...
Pamiętajcie że na rynku jest notowane niecałe 29% akcji spółki. Reszta nie jest dopuszczona do obrotu! Po 30 września 2015 może być armagedon i walka o akcje jak o ognień za czasów Adama i Ewy :)