• Co jest grane ?? Autor: ~aa [46.232.132.*]
    styl tego zarządu to :
    1. dupczenie do suchej nitki akcjonariuszy ?
    2. podążanie droga mleczną Patrowicza ?
    3. manewry w stylu psw capital

4. a może by tak nie iść n łatwiznę i coś w stylu eex ?

panie prezesie ?

• Re: Co jest grane ?? Autor: ~Trebor13 [185.12.21.*]
    Nawet jak na szulerniany NC polityka informacyjna zarządu to kpina. Przestałem wierzyć, ze cokolwiek dobrego tu się wydarzy przy takim kierownictwie.
  • Re: Co jest grane ?? Autor: ~teresa [46.204.158.*]
    co takie doły macie...dla pokrzepienia:)

http://www.macierz.org.pl/artykuly/sufizm/ewangelia-swietego-tomasza-apostola-i-agrafa.html
  • Re: Co jest grane ?? Autor: ~młody_młokos [83.6.100.*]
    trebor, - skontaktuj sie z  - Autor: ~mb [46.204.187.*] . 
    z pewnoscia pocieszy i wzmocni w wierze. a kto wie , moze i natchnie do kolejnych zakupów. zdaje sie , ze to ogromny optymista. albo......porzadnie umoczony i zyjacy nadziejami.
  • Re: Co jest grane ?? Autor: ~teresa [46.204.158.*]
    nie wiesz ze mb siedział pod śmietnikiem trzy lata co to dla niego taka vedia:)
  • Re: Co jest grane ?? Autor: ~Trebor13 [46.149.223.*]
    Do kolejnych zakupów vedii już mnie nikt i nic nie natchnie. Mam jej już wystarczająco dużo, a jak się okazuje "dużo za dużo".Na całe szczęście to nie jest moja wiodąca spółka, a na innych nie jest tak źle. Mimo wszystko żal !!!
  • PATROWICZ DO NAS WCHODZI-TYLKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~PATROWICZ [109.243.176.*]
    PATROWICZ
  • Re: PATROWICZ DO NAS WCHODZI-TYLKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~mb [188.146.94.*]
    to dwa hot dogi poproszę
  • Re: PATROWICZ DO NAS WCHODZI-TYLKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~mam_nosa [217.99.50.*]
    oooooho... gruby ostro za zbiórke sie wział. ..... chyba.....
    tylko kierunki pomylił.
  • Re: PATROWICZ DO NAS WCHODZI-TYLKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~mb [46.204.14.*]
    greają pod grecje . zresztą nie tylko tu :)
  • Re: PATROWICZ DO NAS WCHODZI-TYLKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~mam_nosa [217.99.50.*]
    greają pod grecje . zresztą nie tylko tu :)

i chyba pod Nepal. i pod przyszła susze na Saharze.i ... powód zawsze sie znajdzie.
    na gwp to :
    spadki na początku roku , bo ..a to Nowy Rok się zaczął, inwestorzy jeszcze są w okresie swiąteczno-noworocznym. czesc ze "świata" nie wróciła i ...dlatego nie rośnie/spada.

spadki na wiosnę , bo .. a to Wielkanoc, zaraz długi majowy weekend, a to inwestorzy sa w okresie wielkanocno-majówkowym i ....dlatego nie rośnie/spada.

spadki letnie , bo to już wakacje i inwestorzy wypłacają czesc srodków na odpoczynek, wielu inwestorów juz wyjechało i stąd marazm/brak obrotów na giełdzie i ogólnie ....letnie rozleniwienie. i ...dlatego nie rosnie/spada.

a na jesień to.... hmmm....moze jakas katasrofa lub inny kataklizm, a to rok szkolny,studencki..o zaduszki wnet, andrzejki. inwestorzy sa w stanie zadumowo-zabawowym. zaraz tez swieta BN...i dlatego nie rosnie/spada.

tak tak. U NAS POWÓD ZAWSZE SIE ZNAJDZIE.

ps. gdybym miał nieco więcej kasy , to olałbym to gpw i otworzył konto na normalnej giełdzie. bo z obserwacji widać , ze jak spada to spada. a jak rośnie to też tak jakoś normalnie , przewidywalnie.
    ile u nas takich normalnych spółek jest ? z 15-20 w miarę w normie. reszta to SZULERNIA.
    a zarzad gpw sie chwali, ze najwieksza giełda w regionie. moze i tak . tylko kiepskiej jakosci ta giełda.
    z Wiedniem nie połączyli się,a czemu ? bo pewnie austriak by na łapy patrzył i machlojek nie można by było robić.
    a te całe NC to tez niezłe bagno. 95% spółek od debiutu tylko w dół. a i nie mało w ogóle zniknęło. jedne głośniej , inne ciszej.
    kazdy pewnie jakis przykład by przytoczył. 
    ot, taki sobie kraik w srodku europy istnieje.

• Re: PATROWICZ DO NAS WCHODZI-TYLKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~mb [46.205.114.*]
    sam widzisz ze powodów wiele to może być i Grecja ;) na twe pociszemnie to wiekszosc ma tu strate kwestia tylko ilu pęknie .. o nic więcej tu nie chodzi... jak w coś wchodzisz musisz brać pod uwagę każdy scenariusz nawet najgorszy .. :) i liczy ....liczyć.... liczyć::) pozdrawim i życzę więcej wiary:) nie samą kasa człowiek żyje :)
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.