Moim zdaniem, aktualnie nie ma lepszej okazji inwestycyjnej na GPW od spółki ASBIS.
WK/akcję około 7 złotych przy obecnej cenie 94-96 grosze, w ubiegłyym roku prawie 20 groszy dywidendy na akcję. Mnóstwo kasy własnej i kilka funduszy w akcjonariacie. Moim zdaniem to świetna okazja do tanich zakupów :)
szkoda ,że na meile nie potrafi denis odpisać,,widać ,że żyje, chodzi po ulicach i nabrał wody w usta co do westy..,tak to wygląda,a my nie wiemy czy firma działa czy maja zamówienia,,jaka jest sytuacja,wiedzieli gdzie przyjechać na ipo a teraz moja problem z przekazem prostych informacji nam akcjonariuszom,,
Wojciechu wiecej optymizmu powoli zbliza sie termin obowiazkowego przeniesienia wszystkich akcji westy z krajowego depozytu papierow wartosciowych w warszawie do "nowego depozytu" w luxemburgu jak narazie westa/mazurkevych/nikityn milcza, Z drugiej strony-kdpw- ktory z strony prawnej jest odpowiedzialny za prawidlowe przeprowadzenie tej operacji powinien poinformowac o pstepach w przygotowaniach do tej operacji.
Raprt, raportem ,,tylko ktoma go zasponsorowac,?.nikt z tej calej westowej ferajny nie odbiera telefonow,doslownie, pytanie ,ktore mi sie nasuwa? Czy tam krosc jeszcze pracuje? Czy tylko zostali ciecie pilnujacy resztek zeby nie rozkradli, niech wypuszcza komunikat czy w lewo czy w prawo,,narazie nicosc dzerdzenskiego ogarnela odnosnie westy,,pozdr
Czy jeszcze zaświeci tu słońce i będzie na ( bohato ) czy zostało nam cieszyć że ktoś coś tu napiszę --- jak długą będzie trwała ta nicość i czekanie panowie -- to tyle.
,,ciezko powiedziec co tu bedzie, 3/4 ukrainskich przedsiebiorstw na ua jest na sprzedaz , beda prywatyzowane, i teraz jest pytanie? Ktore z nich dostana druga szanse,,do 2010 roku sytuacja w zakladzie byla bardzo dobra i tak wyglada jakby ipo zbieglo sie z pogarszanuem sytuacji,,,dobre produkty, ale przesadzili z kredytami, a moze to bylo celowe dzialanie,,niby pozamiatane ale plomyk nadziei pewno niejeden z nas ma,,dla mnie osobiscie bardzo wazne by bylo,zeby zachowali ciaglosc,to jest najwazniejsze dla nas,,mysle ze do konca lipca wszystko sie wyjasni