wiem ze bedzie kwestia czasu kwestia tygodni no moze raczej kilku miesiecy wcale dlugo nie bedzie trwalo jak kazdy mysli, ale lepiej zawsze zalozyc dluzszy czas by sie nie zdziwic, ja mam czas i sobie w kazdym razie poczekam rok stracilem juz na tej spolce, zostawiam ja do odwolania (do czsau dopoki nie wybije sie porzadnie) nie obchodzi mnie ile to potrwa, by mi sie nie nudzilo to sobie obracam jeszcze innymi spolami a na Formule przyjdzie czas tez wkrotce zobaczycie.
Może tak być !!! Tylko ciekawe po ile obejmą nowe papiery ?. Może po 50 gr albo 80 gr i dlatego tak pilnują kursu. Zobaczymy . Ważne,że nie wywalili spółki z giełdy.!!!!!!!!!!!!
cena akurat tutaj gra male znaczenie, bo nawet jak po 50gr by bylo to i tak wzrosnie sporo za jakis czas bo tu chodzi o nowa dzialalnosc wprowadzenie majatku, nowe zycie dla spolki, wyczyszczenie z dlugow i generowanie zyskow z nowej dzialalnosci co przy malej aktualnej wycenie Formuly na NC da niskie wskazniki i mozna bedzie gdzie pompowac na wycene do wartosci ok kilkadziesiat mln zl jak to zwykle bywa(patrz inne balony) wiec mamy tu potencjal ok +1000%wzrostu kursu jak nie lepiej liczac od obecnych 80gr
to samo co na finarch bedzie nie umiecie czytac projektow? :P z tym ze formula praie 3x tansza od finarcha a tez podobna ilosc akcji wiec jak myslicie co 1wzrosnie wiadomo ze formula bo jest sporo tansza
Jeżeli podadzą pozytywne info , to na pewno wzrośnie i to sporo. Większość brała przecież powyżej 2,20 zł i nie po to by stracić. Pytanie jest jak długo jeszcze trzeba czekać ///
zobaczymy czy sie beda smiac jak kiedys bedzie po ok 5-10zl a bedzie tego jestem pewien tylko nie wiem dokladnie kiedy jasnowidzem nie jestem, ale na spolkach sie akurat znam :)
zobaczymy czy sie beda smiac jak kiedys bedzie po ok 5-10zl a bedzie tego jestem pewien tylko nie wiem dokladnie kiedy jasnowidzem nie jestem, ale na spolkach sie akurat znam :)
jest dorbze bo nie ma emisji poki co :D niech chociaz spekulacyjnie wzrosnie jak Certus dawniej wazne by wywalic z zyskiem jak nie to sobie poczekamy jeszcze troche tak dlugo ile trzeba :)
a te 2 mln to co to według ciebie jest? Jest 1,3 mln akcji, będzie 3,3mln akcji, takie tam małe rozwodnienie. Nowa dzialalnosc czyli czym beda sie zajmowac? Wszystkim? Nie ma pomyslu na spolke.
Czytaj dokladnie, uchwala nieprzeszla czyli narazie emisji nie bedzie jak i nowej dzialalnosci, moze bedize zupelnie inna tego nie wiemy, pewnie dowiemy sie na kolejnym nowym walnym zgromadzeniu, Nie wiemy kto po ile obejmie i jaka bedzie dzialalnosc, widocznie plany sie zmienily. Uchwaly nie przeszly bo tak jak pisalem nie bylo wystarczajaco duzo glosow na walnym by je przeglosowac, bo glosowano tylko akcjami Cagary 300tys akcji. Jedyne co to zmienili siedzibe na Wroclaw. Pewnie jeszcze sie troche pokisimy trudno, przynajmniej sie dokupimy znow wiecej ponizej 1zl a kiedys i tak wystrzeli kursik chocby spekulacyjnie nawet jak by nic nie mialo byc, wieksze gowna wiecej odbijaly mnie juz nic nie zdziwi na zadnej spolce, skoro inne rosna nawet ponad 1000% a nie maja majatku i zyskow podobnie jak obecnie Formula.