• Akcje Letusa Autor: ~KKK [82.139.57.*]
    Czy sądzicie że po wtorkowej "ustawce" na ca. 250k Letus ma jeszcze coś do sprzedania?
    Jeśli to Letus sprzedał (a nie bardzo widać ktgoś innego) to kiedy musi to ogłosić?
    I jeszcze jedno jeśli: jeśli to naprawdę Letus sprzedał niejakiemu KS to biorąc pod uwagę deklarrację KS o nie zmniejszaniu stanu posiadania, to uwazam że przy jakiejkolwiek dobrej informacji z firmy mamy szeroko otwrtą drogę na "daleką północ", innymi słowy o ile się nie mylę nie powinna nam grozić w najbliższym czasie duża niekontrolowana podaż i nie straszne są nam straszaki po 20k ,kóre mogą zostać rozebrane równie szybko jak się pojawiają.
    Uważam że kurs 1,xx zawitał już tu na stałe.

• Re: Akcje Letusa Autor: ~kc [178.217.249.*]
    MUSISZ ZAPYTAC ksenona , bo on uwaza ze steruje tymi akcjami ,to mocarz tylko w czym?
  • Re: Akcje Letusa Autor: ~KKK [82.139.57.*]
    Wiem że to na forum nie jest zbyt popularne, ale naprawdę usiłuję analizować te skromne informacje które do mnie docierają.
    Bez obrazy, ale kto to jest Ksenon?
    P.S. Kursem na moje oko to teraz może sterować tylko Szkopek z "przyległościami, no i teraz KS, oraz RYNEK , (wiem ,że brzmi to naiwnie, ale pozólcie mi na odrobinę szaleństwa)
  • Re: Akcje Letusa Autor: ~yes [31.178.155.*]
    W nadchodzącym tygodniu Letus poinformuje że zszedł poniżej 5% i najprawdopodobniej do zera, to może pomóc wrócić kursowi akcji do 1,2-1,3 a potem informacje o kolejnych kontraktach i wynik za 2 kwartał podbiją kurs do 2zł
  • Re: Akcje Letusa Autor: ~tik [109.173.211.*]
    Jakoś komunikatu o zejściu przez Letusa nadal brak, czyżby jednak posiadali akcje i nie mają zamiaru na obecną chwilę na tych poziomach sprzedawać.
    No chyba że nie wywiązują się z nałożonych obowiązków, wydaje się, że komunikatu na espi o przejęciu udziałów też nie było.
    Alumek jeszcze troszkę się pokisi, przynajmniej do raportu za II kw., jazdy powinny być pod koniec roku pod program SOWA na 2016, tam jest niezła kasa do wybrania, boom na wymianę oświetlenia dopiero przed nami, tłuste lata dopiero przed nami.
  • ostatnio letusowi poinformowanie zajęło prawie 2 tygodnie Autor: ~alumast [83.26.155.*]
    ze pakiet który porzyczyli szkopkowi do nich wrócił
    wiec niebardzo wiem co Cie tak dziwi brak infa
  • Re: ostatnio letusowi poinformowanie zajęło prawie 2 tygodnie Autor: ~tik [109.173.210.*]
    na Alumast info o zejściu Letusa ponizej 5%,
    po ostatnich transakcjach jest już pewnie bez akcji
    link 
[x]
ALUMAST -0,65% 1,67 2022-04-11 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.