dzisiaj było walne, chyba niezbyt owocne bo pan chmielewski albo ktoś inny dalej żeni akcje z ukrytego, a końca nie widać. Jest tu ktoś poza mną czy już się z stratą wyprzedaliście?
tak, ja też myśle że skoro się ruszyło to teraz będzie powolny albo i nie wzrost. grunt to info jeśli podadzą dzisiaj a potem zobaczymy warto poczekać i na tych poziomach nie oddawać. sądzę że możliwy będzie ponowny wzrost do 6 - 7 złotych by mogli dalej żenić akcje ale na to być może przyjdzie nam poczekać. cierpliwi zarobią albo okażą się głupcami - he he. sam myślałem że oddam po cenie zakupu a jest szansa że jeszcze na tym zarobie i tak już tu siedzę tyle że ten tydzień zniosę. Przede wszystkim cierpliwośći. dziś głupote zrobiłem oddałem 01cybaton po 3zł a teraz jest 3,50. ale za głupotę się płaci mogłem poczekać. tak więc pozdrawiam i raz jeszcze cierpliwości.
Oj tutaj trzeba mieć dużo cierpliwości, szczególnie że dzisiaj znowu się zrobił zastój. No nic ja jeszcze trochę poczekam, może się rozbuja i wyjdziemy w końcu z tej mielizny