Powiem wiecej, gleba na duzych obrotach i do tego pelno naganiaczy na wzrosty wmawiajacych wszystkim jaka to promocja - nie wyglada to zbyt optymistycznie...
Dnia 2015-06-11 o godz. 14:42 ~pawg napisał(a): > Powiem wiecej, gleba na duzych obrotach i do tego pelno naganiaczy na wzrosty wmawiajacych wszystkim jaka to promocja - nie wyglada to zbyt optymistycznie... > a taki mial byc hit:))))))))
Dnia 2015-06-11 o godz. 14:55 ~s2p napisał(a): > Oj Pablo. To nie naganianie a wiara. To jest papier dla cierpliwych :)
ja nie mowie ze nie,ja jestem w tej chwili bez akcji biomaxa sprzedalem na 26-27 wsio,teraz czekam na rozwoj sytuacji i bron boze nie naganiam niech kazdy podejmuje sam decyzje
Dziwne ,że jak kurs rośnie ,to japki mają pozamykane ,a jak spada to nadają jak najęci. Ważne dla nich ,żeby zakręcić kółko i zarobić na piwko i pizzę. Tak mili panowie dużych pieniędzy nigdy nie zarobicie na giełdzie.
Dnia 2015-06-11 o godz. 15:05 ~echo napisał(a): > Dziwne ,że jak kurs rośnie ,to japki mają pozamykane ,a jak spada to nadają jak najęci. Ważne dla nich ,żeby zakręcić kółko i zarobić na piwko i pizzę. > Tak mili panowie dużych pieniędzy nigdy nie zarobicie na giełdzie. > > Pozdr. hehe dobre:)))))
echo, jak kurs rosnie to sie cieszymy i piszemy, jak spada to sie niepokoimy i tez komentujemy... Ja mam moje akcje gleboko zakopane, ostatnio mielismy dluga konsolidacje wiec nie ma po co sie podniecac kazdym skokiem o dwa grosze... Nie mam nic przeciwko zamknieciu na 26 gr. i od jutra ostro w gore ;P Pozdrawiam
Dnia 2015-06-11 o godz. 15:05 ~echo napisał(a): > Dziwne ,że jak kurs rośnie ,to japki mają pozamykane ,a jak spada to nadają jak najęci. Ważne dla nich ,żeby zakręcić kółko i zarobić na piwko i pizzę. > Tak mili panowie dużych pieniędzy nigdy nie zarobicie na giełdzie. > > Pozdr.
hehe chyba nie masz echo ale twoje zdanie niestety biomax wybil w dol z trojkata to moje zdanie ,a dzis gram o1 tam poszlo wybic ale w gore pozdr:)))
Pablo mam średnią przyjemność dyskusji z tobą ,więc daruj sobie odpowiedzi do moich postów, a twoje narcystyczne wynurzenia co robisz z akcjami mnie nie obchodzą.
Dnia 2015-06-11 o godz. 15:32 ~echo napisał(a): > Pablo mam średnią przyjemność dyskusji z tobą ,więc daruj sobie odpowiedzi do moich postów, a twoje narcystyczne wynurzenia co robisz z akcjami mnie nie obchodzą. > > Pozdr.
Dnia 2015-06-11 o godz. 15:21 pablo7 napisał(a): > Dnia 2015-06-11 o godz. 15:05 ~echo napisał(a): > > Dziwne ,że jak kurs rośnie ,to japki mają pozamykane ,a jak spada to nadają jak najęci. Ważne dla nich ,żeby zakręcić kółko i zarobić na piwko i pizzę. > > Tak mili panowie dużych pieniędzy nigdy nie zarobicie na giełdzie. > > > > Pozdr. > > hehe chyba nie masz echo ale twoje zdanie niestety biomax wybil w dol z trojkata to moje zdanie ,a dzis gram o1 tam poszlo wybic ale w gore pozdr:)))
co pisalem ci echo o 01 cybation ta juz 100% i na obrotach wybicie ,a biomax niestety kiszona:))))
Dnia 2015-06-24 o godz. 19:17 ~lilka napisał(a): > glupablo, jesli twoje trojkaty w zyciu osobistym wygladaja jak te, co je wypatrujesz na wykresach gieldowych, to ja wspolczuje twoim kolegom z trojkata... :D > Znaczy sie tobie wspolczuje, bo oni przynajmniej maja z tego trojkata przyjemnosc. W odroznieniu od ciebie. > > glupablo tak sie przejal tym, ze zdemaskowalam jego strategie dni czerwonych i nieczerwonych, ze teraz dla niepoznaki bedzie pisal codziennie. Chocby jednego posta, wazne zeby sie nie dac zdemaskowac... Cwany lis ;P
pisze bo mam z ciebie polewke,jak ty wkolo i nie na temat piszesz ciagle to samo:)))
Dnia 2015-06-24 o godz. 19:31 ~lilka napisał(a): > A z ciebie to nie tylko polewka, z ciebie to sa juz lachy wydarte do bialej kosci :D > Poswiec troche czasu i poczytaj ile ludzie polewa z ciebie nz tym forum. Kreujesz sie na znawce AT, a tymczasem kazdy twoj wpis cie coraz bardziej kompromituje. Smieja sie z ciebie Echo, Jacek, roberto, vieira... mam wymieniac dalej? > Kilka postow wyzej blaznujesz o wybiciu z trojkata w dol a teraz sie wypierasz i udajesz, ze o zadnym trojkacie nie pisales. > Ty naprawde szukasz tutaj glupszych od siebie? > Czlowieku.... zly obszar poszukiwan obrales. Idz lepiej na Weedo, tam przelicz ile juz straciles kasy :D > > Brandzlujesz sie ze cybaton wybil. Ja od kilku miesiecy klepie o cloudzie i sie tak nie brandzluje jak ty. A cloud jeszcze rok temu byl po 2 zl. > Czym ty chcesz przykozaczyc, kobieto?
narazie to ty sie skompromitowales ze za 40gr juz nie kupimy a to co inni pisza mnie nie obchodzi kazdy moze pisac co chce mi to lotto chlopie
Dnia 2015-06-24 o godz. 19:51 ~lilka napisał(a): > szkoda, ze nie obchodzi cie tez, ze kilka postow wyzej pajacowales o wybiciu z trojkata w dól a za chwile w tym samym watku palisz glupa, ze o zadnym trojkacie nie pisalas. Dziewczyno ty juz nawet nie jestes smieszna. Ty jestes godna politowania. > > Dawno nie straszylas kiepskim raportem biomaxa. Kiedy nowa tura straszenia? > Dajesz! pobrechtajmy! :D
Nie ma się co bac, poczekajmy do raportu za II i III kwartał, i już myślę będziemy co nieco wiedziec... Moim skromnym zdaniem, będziemy zadowoleni, widac,że działają, rusza powoli sprzedaż, reklamują produkty,a jeżeli wpadłaby po drodze jeszcze jakaś umowa to cóż moi mili, KOSMOS...:):) Cierpliwości tylko, a będzie dobrze...:)
Dnia 2015-06-24 o godz. 19:38 pablo7 napisał(a): > Dnia 2015-06-24 o godz. 19:31 ~lilka napisał(a): > > A z ciebie to nie tylko polewka, z ciebie to sa juz lachy wydarte do bialej kosci :D > > Poswiec troche czasu i poczytaj ile ludzie polewa z ciebie nz tym forum. Kreujesz sie na znawce AT, a tymczasem kazdy twoj wpis cie coraz bardziej kompromituje. Smieja sie z ciebie Echo, Jacek, roberto, vieira... mam wymieniac dalej? > > Kilka postow wyzej blaznujesz o wybiciu z trojkata w dol a teraz sie wypierasz i udajesz, ze o zadnym trojkacie nie pisales. > > Ty naprawde szukasz tutaj glupszych od siebie? > > Czlowieku.... zly obszar poszukiwan obrales. Idz lepiej na Weedo, tam przelicz ile juz straciles kasy :D > > > > Brandzlujesz sie ze cybaton wybil. Ja od kilku miesiecy klepie o cloudzie i sie tak nie brandzluje jak ty. A cloud jeszcze rok temu byl po 2 zl. > > Czym ty chcesz przykozaczyc, kobieto? > > narazie to ty sie skompromitowales ze za 40gr juz nie kupimy a to co inni pisza mnie nie obchodzi kazdy moze pisac co chce mi to lotto chlopie