no i się doigrałeś... Posłuchaj mądra głowo - KNF (i inne właściwe służby) to ja właśnie zawiadamiam za to co uskuteczniasz na tym forum (i nie tylko tym).. Mam (zapewne nie tylko ja) dosyć twego bełkotu, straszenia, naganiania na spadki, wprowadzania w błąd, sugerowania bzdur, domniemywania itp kłamstw. Działasz na szkodę spółki i akcjonariuszy i to sięw końcu skończy. Za manipulację teraz to Ty poniesiesz odpowiedzialność. pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że dobiorą Ci się do 4ch liter odpowiednie służby...
Podać Ci jeszcze namiary????????To co firma nie wie że we dwóch nie mogą prowadzić spółki i podejmować UCHWAŁ? Kto tu kur...wprowadza akcjonariuszy w bład?A strata wykazana 1,700,000 to NIC?Przestań mnie straszyć tylko uważaj żeby nie było że ich zawieszą tak jak piszą że im to grozi bo wtedy zostaniesz z ręką w nocniku.
macierewicz napisał jego też podasz do KNF? Wochyński nie zna Kodeksu Spółek Handlowych - sprawa dla prokuratury Zgłoś do moderatora Art. 385. § 1. Rada nadzorcza składa się co najmniej z trzech, a w spółkach publicznych co najmniej z pięciu członków, powoływanych i odwoływanych przez walne zgromadzenie.
Art. 388. § 1. Rada nadzorcza podejmuje uchwały, jeżeli na posiedzeniu jest obecna co najmniej połowa jej członków, a wszyscy jej członkowie zostali zaproszeni. Statut może przewidywać surowsze wymagania dotyczące kworum rady nadzorczej.
serenity napisał jego też podasz do KNF? Wochyński 2 czerwca 2015 opublikuje raport roczny bez opinii biegłego? Zgłoś do moderatora Bo przecież nie mają jak wybrać biegłego. Rada Nadzorcza niekompletna.
Będzie zawiecha na 100% jesli tak zrobi. gamoniu napisał Rodzice Wochynskiego wybrali?
Biegłego rewidenta wybiera Rada Nadzorcza funkcjonująca w spółkach publicznych w składzie co najmniej piecioosobowym.
Sprawa zostanie zgłoszona do GPW, prokuratury oraz oczywiscie bedzie oprotestowanie na walnym.
Człowieku o czym Ty piszesz. Spółka jest słaba. W RN są rodzice prezesa. RN składa się z dwóch członków gdy powinno ich być pięciu. Spółka nie ma inwestycji które generują dodatnie przepływy finansowe. O czym tutaj jest mowa. Naprawdę tej firmy za rok na NC może już nie być. Naganianie na spadki?! Przecież to i tak bez tych komentarzy spada dokładnie od początku jak jest na NC.
To jest raczej działanie na korzyść akcjonariuszy bo taka rozmowa na forum to jest wymiana poglądów i Ci ludzie mogą się zapoznać z jedną z opinii która jest krytyczna względem tej spółki.