Hahahaha, chłopie czy ty chociaż czytałeś projekty uchwał. Co one mają zmienić w spółce ??? Człowieku, jeśli pracujesz dla WDM, to lepiej zmień profesję, bo jak pisał kolega jesteś żałosny. Szmaciarze z WDM rzeczywiście muszą słabiutko stać, skoro zatrudniają takie miernoty do naganiania.
Dziękuję za bardzo sensowne wypowiedzi, które sporo wniosły do dyskusji.
Za to ja mam dla was pytanie. Od kiedy zamieszczenie informacji na temat zwołania Walnego Zgromadzenia w celu nawiązania dyskusji jest naciąganiem na spółke bądź je akcje ? Jeżeli to jest dla was równoznaczne z naganianiem to znaczy, że powinniście przestać zaglądać na fora bo to jest miejsce gdzie dyskutuje się na temat bierzących spraw a nie siedzi cicho. Nie raz podkreślałem już, nie naganiam nikogo, każdy ma swój mózg więc jeśli stwierdzi, że warto wchodzić spółkę bo się opłaca to zrobi to, nie trzeba na siłę nikogo zmuszać i tego nie robię a że co nie którym (jak widać) ciężko to zrozumieć lub chcą wyładować się to polecam wyjść na dwór zamiast pisać bezsensowne wypowiedzi :)
To jest zwyczajne walne.Więc czego się Krucik spodziewasz?Czy interesujący jest temat pokrycia straty za ubiegły rok. Ogólnie ruchy na spółce są mi znane,bo sam w nich aktywnie uczestniczyłem.Prawda jest taka, że 80%inwestujących na nc chce zarobić krocie w tydzień.I należy przyznać, że na tej spółce też było można.Ja tutaj widzę 4 zł ,ale nie będzie to trwałe 4 zł.Twoją strategie znamy.Tyle, że takich jak Ty inwestorów jest niewielu.Do tego walka jest nierówna bo druga strona ma drukarkę.Tak jest na wszystkich spółkach.,,Nie ma cen akcji, jest tylko czas kiedy warto je kupić,,Ta maksyma giełdowa króluje na nc .Takie jest moje zdanie
a ja sie zapytam czemu jescze ludzie odpowiedzialni za NC. i za ta przestepcza dzialalnosc prawnie dzialajaca Jeszcze nie wisza na haku za zebro. Ty jest tylko dymanie drobnego ,wszystkie spolki spadaja coraz nizej i efekt konicowy jest znany znikaja jak kamfora z obrotu gieldowego ,czy wszystkie spolki to czeka na NC. Ten proceder powinien ktos podac do do kmisij finasow europejskich , bo Polskie KNF to jest tylko kolem zamachowym tych przekretow na NC.
Dnia 2015-06-12 o godz. 13:37 ~czeslaw napisał(a): > a ja sie zapytam czemu jescze ludzie odpowiedzialni za NC. i za ta przestepcza dzialalnosc prawnie dzialajaca Jeszcze nie wisza na haku za zebro. Ty jest tylko dymanie drobnego ,wszystkie spolki spadaja coraz nizej i efekt konicowy jest znany znikaja jak kamfora z obrotu gieldowego ,czy wszystkie spolki to czeka na NC. Ten proceder powinien ktos podac do do kmisij finasow europejskich , bo Polskie KNF to jest tylko kolem zamachowym tych przekretow na NC.
tu jest tylko jeden kierunek ,drobny zawsze bedzie na dnie a na gorze pseudo wielcy zalozyciele spolek. Odgornie zaprojektowana nierowna walka.
Stowazyszenie Inwestorow Indywidualnyxh powinno wystozowac pismo do wyzszych instancij europejskich o zainteresowanie sie jak dziala Polski NCindex. Jak mozna bezkarnie produkowac makulature wyzucac ja na ulice prawnie zbierac za to grube miliony a w konicu bez zadnych konsekwecij spokojnie czekac az spolke zdejmia z obrotu gieldowego niezostawnajac drobnemu zadnej szansy zwrotu choc ulamka procenta kapitalu.
tu sa tysiace okradzionych ludzi ito nie na w zdazreniu patologicznym na ulicy przez jakiegos huligana , tylko okradzionych zgodnie z ustanowionym tutaj prawem . Walka jest nierowno rozlozona ,kazdy wlasciciel spolki powinien czuc respekt prawny w postaci zwrotu kapitalu niezgodnie przywlaszconego inwestorowi drobnemu .wtedy sytuacja by sie diametralnie zmienila ,drobny by mial wieksze szanse na NC. i to powinno wejsc w zycie. Oto powinno walczyc SII.
moze i ponazrekalem ,ale pewnie sam zauwazyles co za kicz z tym NC. Legalna furtka do robienia fortun malym nakladem i kosztem nieswiadomego inwestora , botak naprawde zaden inwestor niewie co szykuje wlasciciel spolki . Dobrym i sprawdzonym przez zemnie jest czytanie miedzy wierszami zachownie spolki wtedy mozna wysowac jakies wnioski zwiazane z inwrstycija.nas, NC ma wiele do zyczenia powinien tu ktos posprzatac poukladac prawo zeby niebylo stronnicze.drobny inwestor powinien miec jakies prawa , anie tylko byc dawca kapitalu.
Po części masz rację Czesław. Sporo jest takich spółek na NC. Wystarczy spróbować skontaktować się z każdą i zobaczyć ile spółek nie odbiera telefonów, jeśli tak to najczęściej biura rachunkowe czy piekarnie a ile maili do biuro spółek nie dochodzi tylko wracają maile. Sporo tego na NC jest ale nie każda spółka taka jest bo spora ilość jest poważnymi spółkami, które myślą w późniejszym czasie o przejściu na GPW.\
Jeśli interesuje Ciebie, czy złożyli już wniosek o dofinansowanie, to zadzwoń bądź napisz do nich. Na pewno poinformują Ciebie ;) Ja czekam na komunikat w którym to ogłoszą, hehehe ;) A jak tam twoje inwestycje? Kiedy planujesz kupno akcji Advo? Chyba, że już to zrobiłeś i próbujesz wyciągnąć coś jeszcze ;)
O tym samym cały czas piszę na tym forum hehehe. Niestety - choćby dostali 100 mln dotacji, to WDM i tak wywali po 4-5 złotych, bo oni mają akcje za free hehehe. Gdyby nie ich obecność byłoby tu już jak piszesz 20 zl, a tak kiszonka. Ale Krucik i spółka wiedzą lepiej hehehe :)
Zapytaj się sorosa, o przekonaniu swoich racji, sam jestem tego ciekaw. Pojawił się nie wiadomo skąd, nie wiadomo kiedy, i już zarzuca, że dla kogoś się pracuje. Widzę, że nie można już inwestować na giełdzie, i to w kilka spółek, bez jakiś podejrzeń.
Wydaje mi się, że specjalnie zwalacie całą winę na WDM. Jak dla mnie, ich celem nie jest zgarnianie wszystkiego. Pewnie, że mają w tym swój interes, tak samo jak my jeśli dokonujemy zakupu części akcji. Chcemy żeby rosło, bo wtedy i my mamy z tego kase. Polecam ocenianie ADVO przez pryzmat tego co reprezentują na obecną chwilę, i ich patent, zamiast przez pryzmat WDM
No Krucik uchwały na WZA podjęte, na pewno zdzialaja coś dobrego dla spółki. Teraz wzrosty murowane hehehe. Dobra patrze przez pryzmat tego co reprezentują i co widzę: 400 tysięcy akcji za free dla WDM, wcześniej wywalone w ulicę 200 tysięcy akcji po 4-5 złotych, prezentacja, która miała byc 2 tygodnie temu i jej nie ma, przeprowadxone badania marketingowe wśród okulistow w czasie 3 miesięcy i opracowywanie wyników w ciagu 9 miesięcy (mistrzosteo swiata) hehehe, brak infa o złożeniu wniosku o dotacje itd. Oraz super wolumen 10 akcji na dzisiejszej sesji hehehe. A do tego prespektywa WDM na pokładzie hehehe. Oto co widzę po wielu latach zabawy na NC hehehe.
Po wielu latach na NC? Dziwne, że widzisz tak mało hehehe. Jeżeli ta spółka Cię nie interesuje, to jestem ciekawe twoich innych inwestycji. Czy w ogóle masz nos do spółek i dobrze inwestujesz hehehe. Jeśli nie dajesz ADVO realnej szansy na zysk, patrząc na realizowany projekt urządzenia okulistycznego, to widać twoją "wieloletnią znajomość NC" hehehe