• Jacek Fransik max welt Autor: ~redtag [31.11.195.*]
    Jacek Fransik Czy ktoś wie więcej na jego temat.?
    Pharmena w której jest członkiem RN a Max Welt ma udziały rośnie , nigdy żadna spółka z którą był powiązany nie zbankrutowała ani nie upadla, (nie karany :) -nigdy) , nie jest w rejestrze dłużnikow . Wiem , ze interesuje się archeologią i jest poszukiwaczem. Zdaje się , że odkrył jakieś znalezisko  na zamku Czocha . Według mnie to nie jest żaden cwaniak ani kombinator..
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: ~redtag [31.11.195.*]
    Zgubiłem "a ". Miało być Jacek Franasik.
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: ~olo [84.10.84.*]
    PO
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: ~to-ten [83.7.13.*]
    jesteś pewny że to jest ten max welt?
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: ~stiopap [31.178.25.*]
    max to długoterminowy akcjonariusz. wchodzi do wyselkcjonowanej pewnej spółki i siedzi. Tak jak w pharmenie gdzie go żadne skoki na kursie nie przestraszyły i teraz się śmieje. Nie wszedłby z takim pakietem i po cenie średnio ok 7 zł gdyby nie prześwietlił firmy i Skopowskiego, a ten też by mu nie sprzedał tyle i tak drogo żeby go "przekręcić"

Na miejscu skopowskiego nie ryzykowałbym załatwienia tego gościa. Jest sponsorem Budowlanych Łódź - rugby. To nie miętki gość w białym kołnierzyku
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: ~tk [178.235.182.*]
    Teraz to my jesteśmy sponsorem drużyny rugby
    link 

w pharmenie franasik jest w Radzie Nadzorczej. max welt Jacek franasik siedziba łódż, pharmena siedziba łódz. . im więcej o nim czytam robi się coraz bardziej przyjazny i swojski.
    rzeczywiście sponsoruje rugby. Sprawdzcie komunikaty cybatona jakie drużyny sponsoruje cybaton. Okazuje się , ze mityczny cypr , którego wielu się obawia nie jest zadnym przekrętem tylko polską firma , która z powodów podatkowych ma tam siedzibę.
    Jacek Franasik to gość z pasją (tacy ludzie najczęściej nie są jakimiś szumowiami) . Nie żartowałem z jego pasją exploatora i archeologa. Przeczytajcie jego wpisy tutaj:
    link 
    Ps: Tytul wątku jest mylący. On nie jest tu negatywnym bohaterem. Poczytajcie sami.
    Z tym Franasikiem z odkrywcy się chyba pośpieszyłem . Ten nasz z Max Welt chyba jednak nie jest odkrywcą .
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: ~albo [77.253.5.*]
    spojrzcie lepiej na COM, Presspublica 50% bierze hmm
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: ~qwert [153.19.91.*]
    Wygląda, na to że max welt jest jak warren bufet , inwestuje w wartość . Bardzo uspokoiła mnie informacja , że już wiem kim jest inwestor.
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: czelsi_01 [194.146.217.*]
    Ale to wiadomo odkąd wszedł w 01C więc czym się tu podniecać.
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: ~qwert [153.19.91.*]
    Obawiałem się ,że max welt jest jakiś szemrany , ale wygląda na to, że nie.
  • Re: Jacek Fransik max welt Autor: ~Oloch [91.145.139.*]
    Do 31.03.2016 Pan Jacek Franasik był członkiem Rady Nadzorczej 01CYBERATON.

"Pan Jacek Franasik poza Master Pharm S.A. posiada udziały, bądź akcje w następujących spółkach:

- Max Welt Holdings Limited (Larnaka, Cypr) – 100% udziałów w tej spółce,
    - Budowlani Rugby S.A. (Łódź) – akcje uprawniające do 18,37% głosów na WZ tej spółki,
    - Try@Buy Baranowska–Owczarek Sp.k. (Łódź) – 97,56% udziałów w tej spółce jako komandytariusz.

Dodatkowo Pan Jacek Franasik pośrednio poprzez Max Welt Holdings Limited posiada 8.069.609 sztuk akcji zwykłych na okaziciela tj. 5,00% głosów na WZ spółki Boruta-Zachem S.A. z siedzibą w Bydgoszczy, 543.497 sztuk akcji zwykłych na okaziciela tj. 12,12% głosów na WZ spółki 01Cyberaton S.A. z siedzibą w Milanówku oraz akcje Pharmena S.A. z siedzibą w Łodzi uprawniające do 5,29% głosów na WZ tej spółki."
    http://ri.masterpharm.pl/o-spolce/wladze
      To stare dane o tych jego akcjach (taka to "wiarygodna"firma, że tam nadal to jest podane...) poprzez Max Welt Holdings w liczbie 543.497 sztuk akcji zwykłych na okaziciela tj. 12,12% głosów na WZ - bo nie ma tego na stronie bankiera.
    https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/01CYBATON/akcjonariat

Są zaś nabyte te 13 grudnia 2016 roku w liczbie 10 869 940 (9,08%)

I co?
    A to, że od momentu nabycia kurs zjechał poniżej 30%
    A tyle było radości...

Nadal przepływy pieniężne prawie żadne na 01Cyberaton.
    Ta firma nie ma pracowników.
    Oni coś robią?
    Kiedy ostatnio mieli jakiegoś klienta?
[x]
TNTPROENR 13,37% 0,39 2026-04-29 12:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.