• MOCNE KUPUJ? Autor: ~oszołom [83.11.192.*]
    a skąd się wzięła taka rekomendacja? Analitycy tak podali... w Biznes Radar...
  • Re: MOCNE KUPUJ? Autor: ~Grzegorz [83.21.18.*]
    Nieaktualne. Teraz: Mocne Sprzedaj. Wystarczy wejść na Biznes Radar - nicogames.,
  • Re: 4mln PKC gruby ucieka Autor: ~Ewa [122.96.59.*]
    Już 3 miliony wywalone z rana, wczoraj 36 a jutro może być nawet 100 , ale sypią, trzeba się ratować niema na co czekać, widzieliście zlecenie 4mln PKC to potwierdza ucieczkę grubasów,ratuj się kto może.
    Rośnie PKC z miliona na milion coraz więcej.
  • Re: 4mln PKC gruby ucieka Autor: ~yes [83.19.201.*]
    a kto teraz im to kupi?
  • Re: 4mln PKC gruby ucieka Autor: ~POI [83.3.239.*]
    Ale Ewka pierdzielisz, wystawiłem to zlecenie (prawie 4mln), bo nie mam siły czekać. Przestań bredzić, że grubasy uciekają.
    Nie zastanowiło Cię dlaczego te 36mln z wczoraj nie ustawiło się dzisiaj po prawej stronie?
  • Re: 4mln PKC gruby ucieka Autor: ~wujek [83.28.49.*]
    Tutaj nic już nie pomoże, a na pewno nie pisanie głupot i branie innych pod ambicję.
    GANT, BOMI, OEM, POLJADLO, wymieniać można długo.

Tam też łudzili się do ostatniej chwili. I też "ktoś" brał, i "przecież nie ulica".

Trzeba chlapnąć browarka i wziąć to na klatę. To koniec. A potem odetchnąć pełną piersią bez tego psychicznego balastu.

• Re: 4mln PKC gruby ucieka Autor: ~Ewa [122.96.59.*]
    Dnia 2015-06-09 o godz. 10:34 ~POI napisał(a):
    > Ale Ewka pierdzielisz, wystawiłem to zlecenie (prawie 4mln), bo nie mam siły czekać. Przestań bredzić, że grubasy uciekają.
    > Nie zastanowiło Cię dlaczego te 36mln z wczoraj nie ustawiło się dzisiaj po prawej stronie?

Jeszcze takich jak ty kilku i 50mln PKC pewne, musisz czekać ale na co bo sprzedać nie da rady , dziś ponad 3mln wywalili .
    Wczoraj 36 wywalili widziałeś z jakim impetem, dziś już 6 i to PKC, do końca sesji miże być nawet 10 albo i więcej.
    Sypanie na całego.

• Re: 4mln PKC gruby ucieka Autor: ~mały_ale_czy_głupi [194.50.214.*]
    a ja sobie kupię, choćby na pamiątkę, tak jak przed laty skyeurope...
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.