• ma to jeszcze moc? Autor: ~popppp [188.146.84.*]
    jak myślicie panowie? Opłaca się jeszcze wchodzić?
  • Re: ma to jeszcze moc? Autor: ~optymista [80.54.122.*]
    Tu jeszcze nie było początku wzrostów - wszystko przed nami.
  • Re: ma to jeszcze moc? Autor: ~Hrabia4 [188.146.82.*]
    Osobiście sądzę że tak jest to poprostu korekta. Cześć graczy na 100% zarobku i wychodzi z akcji. Potencjalnie powinny jeszcze urosnąć. Ale jest wiele czynników które na to wpłynie jutro może nawet spaść albo i polecieć na dół. Zależy jak gracze mają silne nerwy. Ja osobiście mam akcje w niższej cenie ale czekam. Karzdy musi sam takie decyzje podejmować. Nie sugeruje się opiniami na forum sam przeglądaj analizując. Pozdrawiam.
  • Re: ma to jeszcze moc? Autor: ~aldo [128.199.207.*]
    Dnia 2015-06-08 o godz. 19:41 ~Hrabia4 napisał(a):
    > Osobiście sądzę że tak jest to poprostu korekta. Cześć graczy na 100% zarobku i wychodzi z akcji. Potencjalnie powinny jeszcze urosnąć. Ale jest wiele czynników które na to wpłynie jutro może nawet spaść albo i polecieć na dół. Zależy jak gracze mają silne nerwy. Ja osobiście mam akcje w niższej cenie ale czekam. Karzdy musi sam takie decyzje podejmować. Nie sugeruje się opiniami na forum sam przeglądaj analizując. Pozdrawiam.

dobre pytanie czy ma to jeszcze moc, ma ktos jakakolwiek koncepcje ?
  • Re: ma to jeszcze moc? Autor: ~kacper [31.0.1.*]
    Fatalny zarząd i jego całkowita bezczynność nie najlepiej wróżą spółce Walne MIT-u i Polimexu mniej więcej w tym samym czasie uchwalały scalenie akcji. W przypadku Polimexu sąd w piątek zarejestrował zmianę w statucie ilości akcji i scalenie wchodzi
    w życie . A tu nawet nie ruszyli tego tematu . Ale kto to ma robić jak w spółce pracuje 3 osoby w tym prezes i v-ce prezes .
  • Re: ma to jeszcze moc? Autor: ~kkk [94.254.144.*]
    Zarząd Spółki przystąpił do realizacji procesu scalenia akcji wskutek czego skupił akcje własne Spółki w celu ich umorzenia.
    W najbliższych dniach Zarząd Spółki planuje dokonać stosownych zmian w Sądzie Rejestrowym (zmiana wysokości kapitału zakładowego, wartości nominalnej akcji, liczba akcji w poszczególnych seriach, zmiana statutu Spółki).
  • Re: ma to jeszcze moc? Autor: ~ww [193.16.255.*]
    nareszcie.

Jak patrze na Bioton to nie ma co się bać scalenia. Oni już 500% zrobili od scalenia.
    Tutaj może aż tyle nie będzie ale 100-200% od dzisiejszych poziomów jest bardzo realne.

Dziś wielu boi się kupować gdy zmiana o 1gr skutkuje zmianą o 5-10%.
  • Re: ma to jeszcze moc? Autor: ~kacper [31.0.1.*]
    Patrząc na rychliwość zarządu jest szansa że być może jeszcze w tym roku dojdzie do scalenia akcji. Chociaż mówiąc szczerze bardzo w to wątpię .
  • Re: ma to jeszcze moc? Autor: ~pegasus [104.131.92.*]
    MNI jest juz po 0,91 zł , cos cienko to niestety wyglada ... takie fakty
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.