• jest komunikat żłę, nie ma jeszcze gorzej.... Autor: ~aaa [193.108.194.*]
    Ludzie ogarnijcie sie. FIFA zbieraj te akcje by zwolac walne. przecież nie ma żadnych kosztów praktycznie by sie spotkać i zrobic porzadek a przynajmniej dowiedzieć czegoś konkretnego od PREZIA.

Ja wysłałem juz do Ciebie maila z info o tym że wchodze...

Trzeba zwolać walne, zglosić projekty, jak nie przyjdą to przeglosujemy co potrzeba łacznie ze mianą prezesa. Niech ktos łebski ogarnie projekty uchwał i jedziemy z nimi.

To chyba nie jest wiedza tajemna co? im wiecej nas będzie tym ewentualne koszty notariusza beda mniejsze. Nawet jak po 200 zl na lebka wyjdzie to nie zbiedniejemy a zdobyta wiedza i doswiadczenie zaprocentują. do tego walnie przyczynimy się do ograniczenia procederu oszustw bo jak raz sie nam uda to już potem i innym bedzie latwiej:)

Możemy przecież jednej lub kilku osobom dać pełnomocnictwo. Nie kosztuje to duzo - do zalatwienia w biurze maklerskim od ręki.   

pozdrawiam i do dzieła
  • Re: jest komunikat żłę, nie ma jeszcze gorzej.... Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    chcę żeby wszystko było zgodnie z prawem - dlatego też wysłałem wiele pytań do KNF - m.in. czy forma pełnomocnictw szczególnych bez porozumienia jest dopuszczalna - czekam na oficjalną odpowiedź - oczywiście równolegle konsultuję sprawę z prawnikami, także robią to osoby, które zgłosiły się na maila.

wiem,że goni nas czas, ale nie da się wszystkiego zrobić w 24 h
  • Re: jest komunikat żłę, nie ma jeszcze gorzej.... Autor: ~Kuba [91.212.223.*]
    ja licze na to ze spółka wypelni zobowiązania wobec GPW i nie będzie wywalenia z giełdy...plus oczywiście ze będzie wreszcie ten kredyt...lub może wymysla cos innego.....w każdym bądź razie mimo ze niewyglada to obecnie dobrze licze na pozytywne rozstrzygniecia
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.