Ludzie ogarnijcie sie. FIFA zbieraj te akcje by zwolac walne. przecież nie ma żadnych kosztów praktycznie by sie spotkać i zrobic porzadek a przynajmniej dowiedzieć czegoś konkretnego od PREZIA.
Ja wysłałem juz do Ciebie maila z info o tym że wchodze...
Trzeba zwolać walne, zglosić projekty, jak nie przyjdą to przeglosujemy co potrzeba łacznie ze mianą prezesa. Niech ktos łebski ogarnie projekty uchwał i jedziemy z nimi.
To chyba nie jest wiedza tajemna co? im wiecej nas będzie tym ewentualne koszty notariusza beda mniejsze. Nawet jak po 200 zl na lebka wyjdzie to nie zbiedniejemy a zdobyta wiedza i doswiadczenie zaprocentują. do tego walnie przyczynimy się do ograniczenia procederu oszustw bo jak raz sie nam uda to już potem i innym bedzie latwiej:)
Możemy przecież jednej lub kilku osobom dać pełnomocnictwo. Nie kosztuje to duzo - do zalatwienia w biurze maklerskim od ręki.
chcę żeby wszystko było zgodnie z prawem - dlatego też wysłałem wiele pytań do KNF - m.in. czy forma pełnomocnictw szczególnych bez porozumienia jest dopuszczalna - czekam na oficjalną odpowiedź - oczywiście równolegle konsultuję sprawę z prawnikami, także robią to osoby, które zgłosiły się na maila.
wiem,że goni nas czas, ale nie da się wszystkiego zrobić w 24 h
ja licze na to ze spółka wypelni zobowiązania wobec GPW i nie będzie wywalenia z giełdy...plus oczywiście ze będzie wreszcie ten kredyt...lub może wymysla cos innego.....w każdym bądź razie mimo ze niewyglada to obecnie dobrze licze na pozytywne rozstrzygniecia