kiedy najwięksi optymiści Vedii stracili nadzieje i kurs leci na dno, kupiłem nieco Waszej perelki spekulacyjnie. Cierpliwie poczekam na ujawnienie się partnera biznesowego i formie przejęcia całego NDELA a i może jakiś komunikat o dostawie na nowe urządzenia się pojawi.
dobrze zrobiles ze kupiles . :) zeby bylo takich było więcej ,a tak tylko sami co chchca sprzedawac ;) ale ni ema co si martwic tu tez będziemy mili kiedyś hossę:) pozdrawiam:)))
i własnie tacy spekulanci zawsze sie znajduja. stad zawsze chetni do kupna. spekulanci, a nie zaden gruby. tu bedzie jak z nikosiem. 1 grosz i kaput. :) bo ta cała njukonnekt takimi perłami jest naszpikowana.
Tylko takim sposobem tutaj można zarobić co mi się na tej "perle" niejednokrotnie zdarzyło. Po 10 gr też sypali małymi pakiecikami i zobacz co sie pozniej stąło.
Autor: ~KPINA [31.183.7.*] 2015-06-08 13:36 kiedy najwięksi optymiści Vedii stracili nadziejde i kurs leci na dno, kupiłem nieco Waszej perelki spekulacyjnie. Cierpliwie poczekam na ujawnienie się partnera biznesowego i formie przejęcia całego NDELA a i może jakiś komunikat o dostawie na nowe urządzenia się pojawi. --------------------------------------------------------------------------------------
bedziesz trzymał spekulacyjnie, redukował spekulacyjnie czy oddasz na minusie ? , nie, nie wtykam nochala. tak tylko z ,ciekawosci pytam. chyba ze wierzysz w rychły wzrost , to pewnie trzymasz.
nie ma sensu tego kupowac. nawet gdyby miał byc kosmos , to na 100% nie od tego poziomu. powoli i sukcesywnie do dołu. i nie wiadomo gdzie sie zatrzyma. na 10,9 gr a i równie dobrze na 2gr. no i dzis . wyprzedaz juz po 14 gr idzie. ten papier to toksyna. ja nie wiem co tu tak zachwalac.
Nie baw się w politykę, bo to giełda i opcje polityczne nie mają tu nic do rzeczy i mam nadzieję że tak zostanie także po zmianie rządu. A "rząd się jakoś wyżywi" to stwierdzenie Urbana, rzecznika rządu czasów słusznie minionych, która ja pamiętam, a Ty już pewnie nie.